SWISS ALPS VLOG – Ski vacation in Chandolin

 

SKI VACATION IN CHANDOLIN. We have spent the last 6 days in Geneva as well as up the the Swiss alps, in a little village called Chandolin, located on 2 000 meters above sea level, it also offers glacier skiing on 3 000 meters above sea level. We both absolutely loved this charming little village! So private and relaxing! We stay at The Ritz Carlton in Geneva where we pre celebrate Johan’s birthday and you also get to follow our ski holiday in Chandolin! I hope you will enjoy the video and don’t forget to leave a like if you liked it and follow my channel for more videos. You can also leave a comment regarding feedback about the video, what you would like to see more of/less of in coming videos! I really enjoy doing videos again so I’m all open ears regarding how to develop my future videos! xo

 

SKI VACATION IN CHANDOLIN. De senaste 6 dagarna har vi befunnit oss i Geneve samt uppe i alperna i den charmiga lilla byn Chandolin i Schweiz, en by som är belägen på över 2 000 m över havet samt att den erbjuder glaciäråkning på över 3 000 m över havsytan. Jag har gjort en liten vlog från denna skidresa som jag hoppas ni kommer gilla! Ni får följa med oss i Geneve där vi bor på The Ritz Carlton, ett nyöppnat hotell i Geneve där vi bland annat firar Johans födelsedag samt på vår skidsemester i Chandolin där vi firar Johans birthday! Det är bara att lämna en kommentar vad ni skulle vilja se mer utav/mindre utav i vloggarna samt tips på vilka format ni föredrar! Tycker det är riktigt kul att jobba med videoformatet igen!

17 thoughts on “SWISS ALPS VLOG – Ski vacation in Chandolin

 1. Astrid says:

  Vilken underbar vlogg! Blir så sugen på att åka skidor nu! 🙂

  Reply
 2. L. says:

  Gud vad roligt att du börjat med videos igen! Tycker du klipper riktigt bra samt att det är roligt att man får se världen genom dina ögon! Är trött på alla youtubers som bara visar upp deras ansikten i kameran hela tiden, det är roligare att se miljöer etc! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket, det värmer att höra! Kram!

   Reply
 3. Sandra says:

  “Året jag blev vegan” är förra posten och nu i denna vlogg äter du fisk och äggröra? LOL

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Sandra! Det verkar inte som att du har läst inlägget. Jag skriver själv att jag äter 70% veganskt och 30% vegetariskt med inslag utav fisk och ägg. Det kommer vara omöjligt för mig att vara 100% vegan då jag jobbar med mat och reser över 120 dagar per år. Jag äter aldrig ägg när jag är hemma i Stockholm men när jag bor på ett hotell som inte har några vegansk alternativ till frukost, då är det mest rena jag kan äta äggröra eller en vegetarisk omelette. När jag är hemma i Stockholm så kan jag ät 100% veganskt men när jag är på resande fot så är det tyvärr inte lika lätt.

   Reply
  2. Sofia says:

   Du skrev ju i en kommentar på ditt inlägg ” Jag har slutat med alla mejeriprodukter samt ägg sedan 8 veckor” och så äter du äggröra i vloggen. Jättekul att du vill inspirera till vegansk/vegetarisk kost men blir lite snurrigt…

   Reply
   1. AFashionistasGuide says:

    Hej Sofia! Jag har inte ätit mejeriprodukter, fisk samt ägg de senaste 8 veckorna utan 100& veganskt och jag kommer fortsätta äta 100% plantbaserat när jag befinner mig i Stockholm då det är mycket lättare att äta helt plantbaserat när man är hemma. Tyvärr så är det inte så lätt att äta 100% plantbaserat när man är på resande fot. På The Ritz Carlton i Geneve så hade de inga veganska frukostalternativ så då var det mest vegetariska jag kunde hitta äggröra, likadant var det i Chandolin, det vegansk utbudet är inte helt 100% så då fick lite mejeriprodukter samt ägg slinka ned då det inte fanns några alternativ.

    Reply
    1. Camilla says:

     De hade inga VEGANSKA alternativ så det mest VEGETARISKA du kunde hitta var ägg? Ville du möjligtvis säga att de hade inga veganska alternativ och det mest veganska du kunde hitta var ägg? Eller va?

     Fast allvarligt talat, de erbjuder alltså inte vegetariskt alternativ? På en frukost!? Det är ju ganska dåligt faktiskt. Att inte alltid ha vegetariska alternativ till varje måltid är ganska dåligt, men när det kommer till frukost är det verkligen dåligt. När det “mest vegetariska” är djurfoster så är det inte lätt. Mejeriprodukter kan jag ju typ förstå. Men att inte ens ett hotell som Carlton mäktar med att servera en helt vanlig frukost är ju under all kritik. De kunde leverera olika badsalter till badet men frukosten hade alltså inte en brödbit, inte en frukostflinga, ingen frukt – ingenting som inte var från djurriket så att du var tvungen att äta ägg för det var det mest vegetariska på hela frukosten. Jo vänta nu det är ju både teoretiskt jättetroligt att man absolut inte behöver äta djur om man inte vill på en hotellfrukost och syns på bordet att det inte är det “mest vegetariska”.

     Såhär är det: Ägg är icke-vegetariskt. Att benämna det som det “mest vegetariska” är nonsens. Det är bara inte en köttbit, men det är inte vegetariskt och that’s it, och att benämna det som det “mest vegetariska” du kunde hitta hjälper ju inte. Du har dessutom valt att äta detta icke-vegetariska ägg. Jag vet inte om du valde det för att det kändes nyttigt eller nåt. Jag köper om du kanske behöver ta smör på en macka. Lite mjölk till flingor. Du behövde inte äta ägg? Jag bryr mig personligen inte om du äter ägg. Jag tycker inte att det var nån fara med det. Men det du säger är ju helt ologiskt i största allmänhet.

     Du valde äggröra, ett icke-vegetariskt födoämne, av för oss okänd anledning. Punkt slut. Jag gissar på att det bara inte är viktigt för dig, för då hade du tagit ett par croissants och kaffe och juice och frukt, vad som helst. Och det behöver heller inte vara viktigt för dig, det är inget fel i att kraftigt minska sitt intag av djur och äta i huvudsak vegetariskt, det är också bra. Det är väl bara att äga det man gör. Men dina förklaringar är ju bara nonsens.

     Reply
 4. Klara says:

  Chandolin ser helt magiskt vackert ut! Tack för en härlig vlogg! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Jag kan varmt rekommendera Chandolin, det är helt underbart vackert! Kram!

   Reply
 5. Ida says:

  Älskar att du börjat med videos igen och tycker ditt resefokus på dina videos är toppen, känns som att man får följa med på era resor på ett helt annat sätt! Keep up the great work! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vad roligt att höra, det glädjer mig att du gillar vloggarna! 🙂 Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Yes, han är pro, han tävlade när han var yngre samt så är han utbildad skidlärare så han är verkligen en source of knowledge samt inspiration ute i backen!

   Reply
 6. Lisa says:

  Drömmer mig bort till alperna när jag såg denna video, riktigt välgjord! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.