Badrumsspecialisten Stockholm

 

BADRUMSSPECIALISTEN STOCKHOLM. I samarbete med Badrumsspecialisten här i Stockholm (Deras butik ligger på Birger Jarlsgatan) så har jag valt ut mina favoriter till vårt nyrenoverade badrum i vår lägenhet som jag visade er i det tidigare inlägget som ni hittar HÄR. Om det är något som jag älskar med att renovera en lägenhet så är det att gå i butiker som dessa och välja material och hitta inspiration till kommande renoveringar. Jag absolut älskar utbudet hos Badrumsspecialisten, de har fokus på kvalité och har några av världens främsta märken när det kommer till badrumsinredning så det har varit fantastiskt roligt att jobba med just denna butik för detta projekt då mitt motto alltid har varit kvalité över kvantitet.

Inredningen som jag valde till vårt badrum i vår nya lägenhet var en kombination av modernt och klassiskt, inspirationen kom från alla de hotellbadrum vi bott på runt om i världen, jag ville återskapa den känslan och jag absolut älskar kombinationen utav krom tillsammans med marmor. Klassiskt snyggt! Looken jag ville komma åt var just det mer avskalade och klassiska där jag kan jobba med växter och handdukar i färg och mönster men allt runt omkring är sobert och stilrent.

Kommer börja träffa mäklare nu under våren gällande den kommande försäljningen utav lägenheten och jag känner mig verkligen kluven kring om man ska stanna kvar på Östermalm eller om man ska flytta till exempelvis Vasastan. Hade vi köpt något i Vasastan så hade vi fått något dubbelt så stort än det vi har nu men vi valde Östermalm över Vasastan då vi båda trivs otroligt bra i dessa kvarter men det är ju verkligen skillnad att i framtiden bo på antingen 60 kvm på Östermalm eller över 85 kvm i Vasastan, man får verkligen så mycket mer yta för pengarna i Vasastan vilket är lite lockande!

Drömscenariot för vår nästa lägenhets badrum är att ha grön marmor på golvet med vita kaklade väggar samt att vi har både fristående badkar samt dusch. Sen är jag även lite inne på om man skulle göra ett mer industriellt badrum men jag är ju mer lagd åt det klassiska hållet så jag vet inte, vi får se lite hur vår kommande lägenhet ser ut. Jag tycker ju att riktigt supermoderna badrum kan vara riktigt snygga, speciellt med de stora äggskalsformade badkaren i kombination med en clean blandare (Som ni ser på bild här nedan). Kommer helt klart även köpa inredningen från Badrumsspecialisten till vårt nästa badrum, deras utbud är verkligen top notch!

 

Adress: Birger Jarlsgatan 55, 111 45 Stockholm19 thoughts on “Badrumsspecialisten Stockholm

 1. K. says:

  Tycker ni fick det så himla snyggt i ert badrum, älskar också krom i kombination med marmor! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Verkligen! Fantastiskt snyggt! 🙂 Kram!

   Reply
 2. Linn says:

  Vilken härlig butik, funderar på om vi ska renovera badrummet till hösten så då får det bli att man börjar spana i butiker som dessa! 🙂 Tack för en härlig blogg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Kan varmt rekommendera er Badrumsspecialisten, underbar butik med så mycket inspiration samt kvalitativt utbud! Kram!

   Reply
 3. ISSA says:

  Tack för tipset och en härlig blogg! Var inne i deras butik i lördags för att välja ut material till vår renoveringen, de hade verkligen ett grymt utbud!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Vad roligt att du gillade butiken, deras utbud är verkligen kanon! Kram!

   Reply
 4. :) says:

  varför skaffar du dig inte ett jobb? istället för att maila hotell och diverse företag om olika sponsrade hotellrum, frukostar och andra konstiga saker som inte direkt kommer att funka i längden. vad ni båda lever på är mycket mystiskt, trodde du hade ambitioner malin att vara något mer än en freeloader som åker land och rike för testa olika rum? varför ställer din kille upp på allt detta? vill han inte ha ett jobb.. och varför hittade du på för så många olika hotell att du skriver för Elle när du inte alls gör de? de kände sig riktigt förda bakom ljuset…

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej “:)”! Här kommer svar på dina frågor:

   – Varför skaffar du dig inte ett jobb?

   Svar: Jag har ett jobb, jag jobbar som konsult mot hotell och restuarangbranschen, fotograf, samt att jag driver min instagram samt blogg.

   – Vad ni båda lever på är mycket mystiskt, trodde du hade ambitioner malin att vara något mer än en freeloader som åker land och rike för testa olika rum? varför ställer din kille upp på allt detta?

   Svar: Nej, våra jobb är inte vidare mystiska. Jag jobbar som konsult,fotograf samt med mina sociala kanaler och min pojkvän jobbar med champagne.

   – Varför hittade du på för så många olika hotell att du skriver för Elle när du inte alls gör de? de kände sig riktigt förda bakom ljuset…

   Svar: Att sitta och ljuga ihop osanningar bakom en anonym skärm är inte ok. När jag jobbar med mina olika kunder runt om i världen så säljer jag in min kunskap samt vad jag kan erbjuda dom i mina sociala kanaler och inget annat.

   Det är verkligen helt fascinerande hur ni nättroll sitter och konspirerar ihop lögner och teorier kring människor, lägg den energin på att jobba mot era mål och drömmar istället. Det tar er absolut ingenstans att sitta och störa er på människor online.

   Reply
  2. ISSA says:

   Den svenska avundsjukan gör sig väldigt påtaglig i “:)” kommentar. Bara för att man inte jobbar 9-5 med ett sk “klassiskt” jobb så betyder det inte att man inte har ett jobb. Att jobba med hotell och restauranger som Malin gör är något som är otroligt inspirerande då hon byggt upp sin egna karriär från 0 och ingenting. Keep up the great work Malin! Har läst din blogg i över 10 års tid nu och det har varit så inspirerande att följa din resa från att du var 17 år och gick i gymnasiet till att du nu reser jorden runt som hotellkonsult! 🙂

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Jag hjälper hotell att förbättra deras produkt.

   Reply
 5. Lova says:

  Vilken dröm att få jobba med lyxhotell runt om i världen, din karriärsresa är sjukt inspirerande!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Jag absolut älskar mitt jobb, att jobba med hotell och restauranger är något jag verkligen brinner för! 🙂

   Reply
 6. :) says:

  Malin jag är så långt bort från ett nättroll som du bara lan drömma om. Fakta är att jag har hört om mailen du skickar ut och pratat med flera olika pr ansvariga för hotellen du bott på där du tiggigt gratis nätter. De sa du skrev för “Elle Sweden” och hade en stor blogg, varav inget av de stämmer Malin. Du kommer snart åka dit som kissie för att du aldrig reklam markerar alla gratis hotell nätter, luncher och middagar som du bor. Har tom bott på vissa av hotellen du höjer till skyarna och de var skit. Skulle få ångest om jag hade en blogg och lurade läsarna att bo på smutsiga hotellrum och sunkig standard.
  Tycker det handlar om heder och Moral att vara öppen med att du får allt gratis och att du tydligt berättar det är sponsrat. Annars är det vilseledande marknadsföring enligt lagen.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej igen “:)”. Vad smidigt för dig att du “Hört om mejlen” samt att du “Pratat med flera olika PR ansvariga för hotellen du bott på”. How convenient.

   Vi kan rätta några av dina lögner som du skriver i din kommentar:

   1. Jag har aldrig någonsin skrivit att jag skriver för Elle Sverige i något mejl. När jag säljer in ett koncept till en kund så använder jag mig enbart utav mina kanaler samt min Google Analytics.

   2. Jag jobbar som konsult mot hotellbranschen så att jag bor på många hotell kommer inte som en större surprise då det är mitt jobb. Samt att både jag och Johan älskar att resa privat så vi lägger mycket pengar på just resor och mat.

   3. Jag reklammarkerar alla mina betalda samarbeten på bloggen samt instagram så nej det är inte vilseledande marknadsföring.

   4. Det är bara att berätta om vilket hotell som du bodde på som jag tydligen tipsat om som var skit.

   Sluta sitt och hitta på diverse lögner som inte stämmer.

   Reply
 7. :) says:

  Okej så du påstår att PR cheferna på hotellen du bott på ljuger och hittat på detta? När det är de som personligen berättat detta för mig. Du gick även ut med i nyhetsmorgon att du skulle skriva för Marie Claire men det hände ju aldrig så inte konstigt att man tycker detta är märkligt.
  Vad går detta konsult arbete ut på? Kan inte se någon info om hur man anlitar dig som konsult här på bloggen.

  Om du skriver om något gentemot att få något gratis som uppgår i ett högre belopp, dvs man byter tjänster, då måste man markera det som sponsrat innehåll. Även om man inte fakturerat för det, annars vilseleder man läsarna.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   1. Berätta vilka hotell detta gäller så kan jag ge dig ett svar.

   2. Det är jag som säljer in mina konsulttjänster till kunden. Jag analyserar hotell samt restaurangupplevelser och hjälper hotellen samt restaurangerna att utveckla deras produkt så den blir ännu bättre gentemot kund.

   3. Dom betalar mig för mina konsulttjänster, inte för att visa upp något i mina sociala kanaler.

   Skulle du kunna besvara denna fråga som du undvek från tidigare svar:

   4. Det är bara att berätta om vilket hotell som du bodde på som jag tydligen tipsat om som var skit.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.