New in from Valentino

NEW IN FROM VALENTINO. I have been looking for a bag in a new lovely color and last week I found it while looking at the lovely selection of Forzieri. It’s stunning and red and comes from Valentino. At first I was a bit hesitant regarding the shade of red but I am so happy that I ordered it as the color is so stunning in real life! I think Valentino make such amazing chic handbags, just imagine this bag with a pair of torn jeans, a crispy white t-shirt and a pair of Chanel espadrilles, so easy but yet so chic. I am going to have so much fun with this bag!

NEW IN FROM VALENTINO. Jag har letat efter en väska i en ny härlig färg på senaste och hittade i förra veckan denna vackra väska från Valentino inne hos Forzieri. Jag var lite osäker på den röda nyansen när jag tittade på den på nätet men jag bestämde mig för att beställa hem den och glad är jag för det då färgen i verkligheten är helt fantastisk! Jag tycker Valentino gör fantastiskt chica väskor, tänkt er ett par lite slitna uppkavlade jeans, vit krispig t-shirt, espadrilles från Chanel och sedan denna på armen, avslappnat men så snyggt. Kommer ha så roligt med denna väska!

VALENTINO Rockstud leather tote (New!)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.