Dessert and tea at Riche

DESSERT AND TEA AT RICHE. I love the concept of brunch, I wish I could do it everyday of the week but I guess that would take a lot of the excitement out of it. Today we went to Riche to indulge in their delicious brunch menu, I usually have their eggs benedict. As dessert I had their brownie with yoghurt ice cream and raspberries, it was very good! After we were done with the brunch we had a look in the stores close by and I actually found some great bargains that I will have to show you this coming week! I rarely shop in stores but I think why I do it is because I miss Johan so much right now so I take any chance I get to look in different stores for men to look at clothes that he would look good in. I think it is more fun to buy him clothes that what I think it is to buy for myself!

DESSERT AND TEA AT RICHE. Jag älskar att bruncha, tycker det är en fantstiskt koncept och jag önskar jag kunde göra det alla dagar i veckan! Idag så gick vi till Riche för att njuta av deras brunch, jag brukar oftast ta deras eggs benedict. Idag avslutade jag med en brownie med yoghurt glass och hallon, riktigt mumsigt! Efter vi hade brunchat klart så gick vi runt och kollade i butiker och jag hittade lite olika guldkorn som jag får visa upp i veckan som kommer! Jag shoppar sällan i butik men jag tror det beror på att jag saknar Johan så himla mycket just nu så det enda jag gör när jag har en fri minut är att jag botaniserar i killbutiker och kollar på plagg som han skulle passa i. Tycker nästan det är roligare att handla till Johan än till mig själv! Nu måste vi flytta ihop snarast så jag får ett stopp på denna shopping bonanza, det ruinerar mig!

Location: Birger Jarlsgatan 4, 114 34 Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.