Bright florals from Moschino

BRIGHT FLORALS FROM MOSCHINO. Tonight I am off to a lovely dinner at Riche so I thought my new dress from Moschino would be a perfect fit for this evening. I wore the same print but as pants during the ELLE Gala earlier this year, I fell in love with the bright floral print so when I saw the dress it was love at first sight! I love the pearls around the neck that create the illusion of a necklace. Très chic! I also decided to wear my new favourite jacket from Moschino as a cape over my shoulders to keep me warm at night as the temperature drops a bit. I found all the pieces at Stockholm Market, my favourite store in Stockholm!

I am currently planning my coming trips to Nice, Monaco and Italy! I have so many restaurants and places that I would like to visit so I am doing intense research to find all the best spots that we just can’t miss while being in the area! I am so excited to go on these trips with some of my best friends and my love Johan! It feels like this summer is going to go by so fast, Johan and I are soon moving in to our very own apartment and then fashion week seasons starts with lots of exciting project that begins! I can’t wait until this fall begins!

BRIGHT FLORALS FROM MOSCHINO. Ikväll ska jag iväg på en mysig middag på Riche så kvällen i ära har jag på mig min nya klänning från Moschino. Jag hade på mig samma mönster fast i byxformat under ELLE Galan tidigare detta år, jag blev så kär i mönstret så när jag såg att de hade samma mönster fast i klänningformat så var det kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar pärlorna runt halsen som skapar en illusion av ett halsband. Très chic! Slängde även på min nya favoritjacka från Moschino över axlarna som en bra värmegivare då det blir lite kallare under kvällen och att vara kall är inget jag sätter högt på min lista. Jag hittade plaggen inne hos Stockholm Market som har en fantastisk REA som pågår just nu, in och fynda!

Jag håller på att planera kommande resor till Nice, Monaco samt Italien! Har så mycket restauranger och platser jag vill uppleva så jag håller på att göra en gedigen research för att uppleva det bästa som dessa platser erbjuder. Det ska bli så roligt att upptäcka dessa platser i goda vänners sällskap samt med mon amour le Johan! Det känns som att allt kommer gå så fort, snart flyttar jag och Johan in i vår nya lägenhet och sedan drar modeveckorna igång! Det kommer blir en väldigt spännande höst med många projekt som tar sitt första avstamp!

CÉLINE Audrey sunglasses

MOSCHINO Floral dress (New!)

MOSCHINO Glitter jacket

HERMES Bracelet

OMEGA Ladymatic

HERMES Bracelet (New!)

SAVAS Bag

LAURENCE DACADE Ankel bootsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.