Summer pastel from Fendi

SUMMER PASTEL FROM FENDI. I found this chic bag from Fendi at the current sale going on at Forzieri, I always find great bargains during their sale. I have been looking for a chic little bag in a lovely pastel color to wear during the summer and this was a perfect fit for my vision. I am wearing a new nail polish from Chanel today with the name Tutti Frutti with the exact same color as the bag so they are a perfect match to wear together.

I had a lovely lunch together with some of my best friends at Café Saturnus earlier today and after we had finished our lunch we went for a little shopping session which led me to some new buys that I will show you in the coming days! I actually found two pieces that I have been longing for in stores when they were at full price but now I found them 50% off which was just perfect for my coming trip that is coming up around the corner. I also bought some lovely pieces to Johan, I love to buy him gifts! I will show you what I bought him during our coming trips, I would love to create a boyfriend concept here on the blog! Would you like that?

SUMMER PASTEL FROM FENDI. Jag hittade en chic och nätt väska på rea från Fendi inne hos Forzieri, där lyckas jag alltid fynda! Jag har länge letat efter en liten chic väska i en vacker pastell att bära på sommaren och denna väska passade beskrivningen alldeles perfekt. Jag har ett nytt nagellack från Chanel vid namn Tutti Frutti som har exakt samma färg som väskan så det blev en perfekt kombination att bära dessa två tillsammans.

Jag hade en underbart god lunch på Café Saturnus med några av mina äldsta och bästa barndomsvänner tidigare idag och efter vi var klara där så blev det en shoppingrunda på stan vilket inte händer allt för ofta då jag älskar att handla online. Jag hittade massa fint, speciellt två plagg som jag har trånat efter i butik när de var fullpris och nu hittade jag dom i min storlek men 50% off, helt fantastiskt! Jag köpte dock mer kläder till Johan än vad jag gjorde till mig, jag tycker det är så roligt att handla presenter till honom! Jag ska fota Johan under våra kommande resor när han bär det jag köpte till honom så ni får se, vore roligt att skapa ett litet pojkväns koncept här på bloggen!  Skulle ni tycka om det?

CÉLINE Audrey sunglasses

NOCTURNE Necklace

RED VALENTINO Dress

OMEGA Ladymatic

CHANEL Ballerina

FENDI Bag (New!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.