Our apartment is live on Hemnet

Photographer: Philip McCann

OUR APARTMENT IS LIVE ON HEMNET. Efter att ha renoverat våran lilla pärla under längre period så ville vi testa marknaden och la ut den till försäljning för nu över 2 månader sedan. Mäklaren hittade inte rätt köpare så vi valde att testa igen lite längre fram och här är vi, 2 månader senare, med en ny mäklare, ny strategi och nya bilder på lägenheten. Man märker att vi har hunnit boa in oss i lägenheten i några månader nu, vi har fyllt lägenheten med alla våra saker och jag absolut älskar att bo här! Det är en lägenhet med otroligt härlig energi och sådan charm!

 

Om ni har en vän som letar efter en mini 2:a på Östermalm så är det bara att dela länken, ni hittar lägenheten HÄR!

 


8 thoughts on “Our apartment is live on Hemnet

 1. Olivia says:

  Älskar bilderna, supersnygga 🙂 Lycka till med försäljningen!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Är SÅ nöjd med bilderna, dom blev verkligen fantastiskt vackra! Kram!

   Reply
 2. Anonym says:

  Jag älskar buketterna du köper från Floristkompaniet, ungefär hur mycket kostar en bukett? Tack för en inspirerande blogg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Jag brukar lägga mellan 500 – 700 kr per bukett hos Floristkompaniet, det är ungefär där det brukar landa. Men det kan du ju styra helt själv. Köpte en lite billigare bukett till badrummet, tror den landade på runt 320 kr. Kram!

   Reply
 3. Sophie says:

  Min tjejkompis letar efter en renoverad mini 2:a på Östermalm, ska skicka över länken till henne! 🙂 Vad vill ni köpa för nytt objekt, vill ni bo kvar på Östermalm eller kan ni tänka er Vasastan, Kungsholmen eller Söder?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Sophie! Tack för din kommentar! Vi vill bo kvar på Östermalm då vi trivs så bra här, älskar lugnet! Vi letar efter en större lägenhet, mellan 55-65kvm, gärna med balkong samt renoveringsobjekt, är så sugen på att sätta tänderna i ett nytt renoveringsprojekt! Kram!

   Reply
 4. E says:

  Ok, har jag fattat detta rätt: ni köpte den här läggan för att renovera den och sälja med vinst, inte för att ni egentligen ville bo där? Jag menar, du skriver att du köpt ny i redning inför inflytten, samtidigt har ni ju försökt sälja den sedan dagen den blev kvar? Och nu ska du hitta en ny lägenhet att renovera och… bo i eller också sälja? Får bara så konstiga vibbar av att ni renoverat en lägenhet till något ni inte ens verkar vilja bo i? Varför skulle någon annan då vilja bo i den?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vi köpte lägenheten som ett renoveringsobjekt som vi sedan skulle kunna ha som övernattningslägenhet. När renoveringen blev klar så blev jag kontaktad utav mäklare som värderade lägenheten och i samband med det så bestämde vi oss för att testa marknaden. Älskar att bo i lägenheten, den är underbar men längtar efter att renovera något nytt, det var så himla kul!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.