Interior design: Our livingroom

 

 

INTERIOR DESIGN: OUR LIVINGROOM. Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg med fokus på inredning, en utav mina största passioner här i livet, nästan på samma nivå som matupplevelser. Nu har vi bott i lägenheten i några månader och trivs helt underbart bra. Lägenheten är så mysig och älskar att våra grannar är så tysta, vi bor högst upp i fastigheten så vi har ingen som kan klampa omkring ovanför vilket var ett stort plus när vi valde att köpa just denna lägenhet samt faktumet att den har fri utsikt, jag älskar känslan utav rymd samt att kunna blicka ut över takåsar samt blå himmel. I vår förra lägenhet på Karlavägen så hade vi en granne som gick helt sanslöst aggressivt på golvet ovanför oss så det är underbart att slippa det. Här är lugnet totalt.

Jag har köpt en hel del ny inredning inför inflyttningen i lägenheten, bland annat nya lakan från Yves Delorme och Mille Notti, köpte deras lakan med 800 trådar och är så nöjd med dom, de är helt fantastiska att sova i. Köpte även ett nytt duntäcke samt kuddar från Engmo Dun och älskar känslan utav deras dunprodukter, jag köpte deras duntäcke ‘Cecilia – Jag fryser ibland’ och är så nöjd. Jag älskar att investera mycket pengar i sovkomfort, tycker det gör en sådan skillnad. En annan favoritbutik är Newport uppe på NK, där har det blivit en hel del shoppande på senaste, älskar deras vaser och inredningsdetaljer. En annan ny favorit är Akademibokhandeln, har blivit en ny stammis där, älskar att köpa böcker, allt från skönlitteratur till vackra och inspirerande coffee table books, deras utbud är otroligt bra! Vi har även skaffat nya barstolar från By Crea, himla sköna att sitta på, älskar att de har en avlastning för foten. Det jag letar efter just nu är en antik spegel till hallen, att ha ovanför byrån. Har ni någon bra återförsäljare utav antika speglar så är det bara att lämna en kommentar, hade verkligen uppskattat era råd!

 

SKOGSBERG & SMART Ljuslykta (New!)

SKOGSBERG & SMART Ljuslykta (New!)

PER SÖDERBERG Matbord

SVENSKT TENN Sängbord

BY CREA Barstol (New!)5 thoughts on “Interior design: Our livingroom

 1. Klara says:

  Gud vilken vacker lägenhet ni har, riktigt drömmig!

  Reply
 2. Frida says:

  Fantastiskt mysig oas i lägenheten! Förstår att ni trivs! Jag undrar var du har köpt de små växterna i vaserna? Jag och min sambo har precis flyttat till en större lägenhet (fortfarande lite flyttkaos hehe) och jag letar efter trevliga små kvistar att ha i vaser, tänker något som vass eller bomullskvistar. Har du något tips på det?

  Kramar
  Frida

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Frida! Tack för din trevliga kommentar och vad roligt för er med ny lägenhet! Jag köper alla mina blommor på Floristkompaniet, den absolut bästa blomsterbutiken i Stockholm med de absolut vassaste floristerna! Älskar deras utbud! Kram!

   Reply
   1. Frida says:

    Åh tack så mycket för tipset Malin! Ha en trevlig kommande vecka. Kramar!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.