Winter wonderland with Ellos

Photographer: Mon amour

WINTER WONDERLAND WITH ELLOS. Johan tog dessa bilder när vi var påväg till Villa Godthem, en favoritplats på Djurgården som vi ofta går till för en munsbi. Jag fullkomligt älskar deras chokladkaka, äter den helst framför deras öppna brasa med en kopp te i handen! Jag är dock förundrad över att de inte erbjuder en varm choklad på deras meny, that’s a must! I samarbete med Ellos så kommer jag varje månad välja ut plagg från deras hemsida som jag kommer style:a på mitt sätt här på bloggen. Till den första looken så har jag valt ut dessa läderbyxor från ‘Ellos premium collection‘, deras egna kollektion där deras plagg är av en högre kvalité vilket I am all about. Det är alltid bättre att investera i kvalité än kvantitet. Sedan så valde jag även ut en underbar turtleneck från Hunkydory, nu är båda plaggen även på REA så passa på och fynda. Turtleneck är ett plagg jag älskar att bära under vintern, allt som värmer lite extra uppskattas. Jag tycker det är lite klurigare att klä sig feminint under vintern då allt handlar om att överleva kylan här i Sverige vilket betyder full mundering med enorma jackor, lager på lager på lager, mössa, halsduk, vantar, raggsockor, you name it, you’ve got to wear it! Men med enkla medel så är det möjligt att känna sig chic under vinterhalvåret. Jag ser till att investera i 1 varm jacka av den kortare modellen, med denna jacka kan du låta de andra plaggen få ta sin plats på ett sätt som en fluffig dunjacka inte tillåter. Genom att bära en turtleneck till jackan så värms nacken på samma sätt som om du bär en halsduk och det passar perfekt att bära ett statement necklace runt en turtleneck. Då man inte kan visa varken armar eller händer under vintern då vantarna är på så är halsband det enda som kan få synas och då bör man passa på!

Detta är även första gången jag bär min nya väska från Chanel, det är en xl vintage jumbo tote och jag älskar den, det är den perfekta vardagsväskan och man rymmer precis allt och lite till i den! En vintage Chanel xl jumbo tote bag ligger på ca 18 000 kr.

 

CÉLINE Sunglasses

DAY BIRGER ET MIKKELSEN Jacket

LULU FROST Necklace

HUNKYDORY Turtle neck (New!)

ELLOS Premium leather pants (New!)

CHANEL Vintage shopper (New!)

J.LINDEBERG Boots (New!)

Note: This is a collaboration with Ellos.


8 thoughts on “Winter wonderland with Ellos

 1. ISA says:

  fint! tycker det är supersvårt att inte gå ner sig i sunket totalt när det är såhär kallt. Fokuserar bara på värme! haha.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Jag håller med totalt, man vill helst bara bunkra på med cashmere och lager på lager, mössor och vantar men ibland är det lite roligt att vara winter chic! Kram!

   Reply
 2. Elin says:

  ÄLSKAR din blogg kan jag ju börja med! Grymt snygga byxor dessutom, hur är de i storlek och hur lång är du? Har en tendens att byxor alltid blir för långa plus att jag aldrig ägt ett par byxor i lammskinn, töjer det sig eller så? Ha en fantastisk dag fina du!:-) kram från mig!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Elin! Tack för din fina kommentar, vad roligt att du uppskattar bloggen, det betyder mycket att höra! Jag är 177 cm och jag tog ett par 38:or i byxorna då jag var ute efter lite extra längd, byxorna töjer sig lite har jag märkt men inte mycket! Kram!

   Reply
 3. Denice says:

  Hej Malin alltså hur grym och inspirerande får man vara.. Du gör ett utmärkt jobb.. Vill gärna se om du har fler tips på bra sidor med vintage väskor kläder m.m om du hade kunnat delat med dig av dom hade de gjort hel helgen… Chanel big love love love hehehe.. Tack för du är du…

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Denice! Tack för din gulliga kommentar, den värmde i hjärtat! Kul att du finner bloggen inspirerande, då vet jag att jag är på rätt spår! Absolut, jag kan tipsa om lite olika vintage hemsidor, Delicate Vintage är en hemsida man ska hålla utkik på då den kommer expandera något otroligt nu under våren, andra mer etablerade hemsidor skulle jag säga är ‘Vintage Paris’, ‘What Goes Around Comes Around’, ‘LXR & CO’, det skulle jag säga är mina favoriter! Kram!

   Reply
 4. Anna says:

  Så otroligt fin outfit, älskar jackan 🙂 Om du kan tänka dig att sälja den så køper jag den gärna!! Kram

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Anna! Tack för din fina kommentar! Vad roligt att du gillar looken! Absolut, jag håller det i åtanke! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.