Favourite looks of 2015

Photographer: Mon amour

FAVOURITE LOOKS OF 2015. A popular category on the blog during 2014 was when I did a post on some of my ‘Favourite looks of 2014‘. So I thought I would do the same thing now when 2015 has come to an end! I have chosen some of my favourite looks from the last year, the pieces that truly stood out to me! I will remember 2015 as a remarkable year filled with amazing trips and projects, I truly notice it while going through my archive that I have spent most of my time during 2015 in warm places, I’m not wearing a lot of jeans which is a good sign as it means I am somewhere warm! It is truly amazing as a blogger that your entire life is so well documented, all of my trips, my outfits, the food I’m eating, most if it has been documented with high resolution pictures and I love it. Even though it takes a lot of work it’s all worth it! I can’t wait to bring you along on the coming adventured I have planned for 2016! It will be an exciting year filled with new projects in new continents I have never been before! I’m ready 2016!

 

FAVOURITE LOOKS OF 2015. Ett populärt inslag på bloggen från 2014 var när jag sammanfattade mina ‘Favourite looks of 2014‘ där jag valde ut några av mina absoluta favorit looks från det gångna året så jag tänkte att detta får bli ett nytt stående koncept i bloggen! Jag kommer minnas 2015 som ett fantastiskt år fyllt med otroliga resor runt om i världen, jag märker det speciellt när jag går igenom mitt arkiv och märker hur extremt lite jeans jag bär i mina bilder vilket jag tycker är ett otroligt gott tecken då det betyder att jag befinner mig på soliga breddgrader! Det är verkligen helt otroligt hur allt man gör som bloggare är så väldokumenterat och det är något jag är otroligt glad och tacksam över, alla resor, alla outfits, alla maträtter, i princip hela mitt liv de senaste åren har dokumenterats i högupplösta bilder och det älskar jag! Ser även fram emot att dela med mig av alla kommande äventyr med er nu under 2016! It’s going to be a great adventure!

 

 

2 thoughts on “Favourite looks of 2015

 1. Ylva Berg says:

  Älskar dina outfits, Malin. Nästan aldrig tråkiga – och flera av dem är riktiga mästerverk.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du, det satte minst sagt ett leende på mina läppar! Kul att du uppskattar dom och kanske även finner lite inspiration från dom, då vet jag att jag gör mitt jobb! Kramar till dig!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.