Vår medverkan i Bytt är Bytt

Bild: Stureplan.se

VÅR MEDVERKAN I BYTT ÄR BYTT. Först och främst så vill jag tacka er för er fantastiskt fina respons på min och Johans medverkan i Bytt är Bytt i TV4 i torsdags! Era värmande ord har satt stora leenden på våra läppar! Jag vill även välkomna alla ni nya läsare som har hittat hit efter programmet, man märker att Bytt är Bytt har en miljonpublik!

Att vara med i Bytt är Bytt är bland det roligaste vi gjort i vårt liv hittills, det är ett sådant fantastiskt program. Man kände ren och skär glädje, spänning och nervositet på en och samma gång! Själva inspelningen tog ca 3,5 timmar från början till slut och själva inspelningen var så fantastiskt rolig men timmarna innan produktionen satte igång så var mina nerver på helspänn, kunde inte äta eller dricka något medan vi satt i loungen, Johan var helt tvärtom, han var lugn som en filbunke innan men hans nerver kom precis innan vi klev in i studion och för mig så släppte nervositeten så fort vi klev in i studion, då byttes nerverna ut till spänning!

Vi som deltagare har inte fått se objekten innan vi kliver in i studion och de står ca 10-15 meter bort från oss så det var otroligt svårt att få grepp om vad de var för objekt innan man tog fram objektet till bordet för att få en bättre beskrivning av Karin Laserow. Alltså vilken programledare Reéne Nyberg är, jag tycker hon gör ett fenomenalt jobb och är en av de absolut bästa programledare vi har i Sverige och Karin och Renées dynamik ihop är helt underbart. Att befinna sig mitt i vårt favoritprogram var så kul, att se allt live runt omkring sig, en snudd på overkligt men såg ändå till att verkligen njuta av inspelningen och suga in allt!

Jag tyckte vi fick in väldigt intressanta och spännande objekt till vårt galleri, kommer inte prata om objekten just nu då jag inte vill avslöja något kring deras värde eller bakgrund tills alla som vill se det av er läsare har sett det, det är ju en sådan spännande del att ta del utav när man väl kollar på programmet så kommer prata mer om objekten samt hur vi tänkte när vi gjorde våra val. Jag kommer heller inte avslöja hur mycket vi vann just nu då ni läsare ska kunna hinna kolla på programmet och se allt utan att veta, det är alltid tråkigt om någon spoilar en stor del av ett program för en. Men i nästa vecka så kommer jag gå ut med vinsten här på bloggen samt skriva om vad vi kommer göra med prispengarna. Det blir många spännande projekt som kan realiseras nästa år!

 

Här kommer ni direkt till vårt avsnitt på TV4 Play!

 

En dag med Johan på hans jobb i Champagne! Här skördas det chardonnay för fullt!

30 thoughts on “Vår medverkan i Bytt är Bytt

 1. Alexandra says:

  Stort grattis till vinsten! Ni var strålande vackra!!

  Reply
 2. Mimmi says:

  GRATTIS!! Vilket avsnitt, så himla spännande!! Ni borde ha ett eget tv-program, ni är otroligt underhållande!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack! Vad kul att du gillade avsnittet! Det blev helt klart ett dramatiskt avsnitt! Vad gullig du är! Det hade faktiskt varit sjukt kul att jobba tillsammans med Johan! Kram!

   Reply
 3. Natta says:

  Ni var fenomenala! Skrattade högt flera gången under programmets gång, dina kommentarer är klockrena!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Nämen tack fina du! Vad gullig du är! 🙂

   Reply
 4. O. says:

  Hej Malin! Har precis hittat in till din blogg efter att ha kollat på det senaste avsnittet av Bytt är Bytt, du och Johan verkar vara sådana fantastiska människor, er värme och glädje gick igenom tv-rutan och rakt in i hjärtat! Är så glad att jag har hittat in till din blogg, din klädstil är helt fantastisk och du verkar vara en underbar människa!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Välkommen in till bloggen och tack för dina fina ord, det gör mig jätteglad att höra! Hoppas du kommer trivas här på bloggen! Kram!

   Reply
 5. Spanarn says:

  Du borde satsa mer på TV (eller YouTube) i stället för bloggen. Det blir mer personligare då. Du har en naturlig fallenhet för att framträda inför publik. Och din “gubbe” är ju en härlig sidekick man bara måste se mer av då han har en spontanitet man blir glad av!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket! Det värmer att höra! Saknar helt klart att jobba med det rörliga formatet, kanske att jag tar upp det igen! 🙂

   Reply
 6. Erika says:

  Vilken stjärna du är! Du var helt lysande i Bytt är Bytt, din personlighet är tv gold!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Men guud! Tack gulliga du! Det hade varit fantastiskt roligt att jobba mer med tv i framtiden! Kram!

   Reply
 7. Wilma says:

  Hahah älskar din senaste snapchat!! Ni var ett sånt bra team i tv-rutan, önskar att ni kunde vara stående tävlande i Bytt är Bytt! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Ja det hade varit något! Kram!

   Reply
 8. Klara Ruth says:

  Wow vilket fint par ni är!! Blev så glad av att se den kärlek ni utstrålade mot varandra i programmet! <3

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Det gör mig superglad att höra! Stor kram till dig!

   Reply
 9. Mikaela says:

  Ni var fantastiska i rutan!! Önskar man kunde se mer av er på tv framöver! Tack för en fantastiskt blogg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du för din fina kommentar! Vad roligt att du gillade programmet! 🙂 Kram!

   Reply
 10. Sandra says:

  Haller med andra kommentarer har – tycker du ska borja med mer rorligt material! Du har en superharlig personlighet som lyser igenom mer i rorligt material, tycker det vore jattekul om du satte igang med en youtube kanal eller liknande 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Sandra! Tack så mycket! Känns jättekul att jag fått den fina responsen från er läsare samt nya läsare från programmet! Jag saknar det rörliga formatet väldigt mycket så får ta och köpa en ny videokamera! Kram!

   Reply
 11. sofia says:

  Så kul att se er i programmet! Ni var fantastiskt roliga och alltid kul se människor live istället för stillbild 🙂
  Ha de gott och GRATTIS!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Sofia! Tack så mycket! 😀 Kul att du gillade avsnittet! Det var så roligt att vara med samt att göra det tillsammans med Johan! A dream come true då vi absolut äääälskar Bytt är Bytt, vi sitter alltid bänkade varje torsdag eller framför tv4play! Kram!

   Reply
 12. Davida says:

  Har följt Bytt är Bytt sedan programmets första säsong och ni 2 var helt klart roligast av alla som varit med i programmet, ert tugg och era motiveringar var fantastiska! Tv underhållning så som den ska vara! Tack för en fantastisk blogg och stort grattis till den stora vinsten, den är ni värda!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Davida! Nämen guud vad gulligt av dig! Tack så mycket! Det värmer jättemycket att höra, er fantastiska repons på programmet har varit så kul! Kul att vi kunde bidra med lite underhållning i tv-rutan! Kram!

   Reply
 13. Annika says:

  Grattis till vinsten Malin!! Ni var fenomenala! Era personligheter är som gjorda för tv! Hoppas man får se er mer i tv framöver! Hade varit så kul! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Det gör mig superglad att höra! Det hade varit kul att jobba mer med tv framöver, det är ett koncept jag verkligen gillar! Kram!

   Reply
 14. Anna says:

  Vädligt roligt att se er i tv-rutan. Hoppas att det blir mer av det! Kanske kan ni göra rese-reportage på tv?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det hade varit så kul! Tycker det är trist att det inte finns så mycket reseprogram på tv eller webb-tv för den delen! Det är något som saknas!

   Reply
 15. C. says:

  Stort grattis till er!! Ni hade riktigt kluriga objekt i ert galleri! Tycker ni skötte det fantastiskt bra!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket fina du! Ja det var verkligen kluriga objekt men det gick tillslut! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.