Vad får man för 5 miljoner på Östermalm?

 

THE RENOVATION OF OUR APARTMENT PART 1. We have renovated our apartment from head to toe and I thought I would publish 3 videos from the process of the renovations. In this video you can see how the apartment is coming along, we have approximately 30% of work left (In this post you can see what the apartment looked like in the beginning). In the coming video you will see the apartment when it’s 100% finished and in the third video you will see what the apartment will look like before it’s heading out on the market, as we will sell it this July! I hope you will enjoy the process of following the apartment from being utterly chaotic with construction until it will blossom in to something stunning!

 

THE RENOVATION OF OUR APARTMENT PART 1. Som ni vet så har vi totalrenoverat våran lägenhet från topp till tå. Allt från att riva taket till att flytta på kök och bygga nytt sovrum, blåsa ut hela badrummet för att göra nytt. We have done it all och det har varit en sådan rolig process! Jag kommer att publicera före och efterbilder om några veckor inför försäljningen utav lägenheten. Vill ni se hur det såg ut i början utav renoveringsprocessen så kan ni kika på detta inlägg. Jag kommer publicera denna process genom 3 videos, i nästa video så kommer ni se det färdiga resultatet och i den 3dje videon så kommer ni se lägenheten hur den ser ut innan den åker ut till försäljning! Hoppas ni kommer tycka det är kul att följa processen från 100% renoveringskaos till en polerad och färdig produkt!

34 thoughts on “Vad får man för 5 miljoner på Östermalm?

 1. Nathalie says:

  Ska bli så kul att följa processen! Lägenheten ser helt fantastiskt fin ut 🙂

  Reply
 2. Elin says:

  Hej , jag har följt din blogg under många år . Jag har som du ett stort intresse av mat och dryck samt besöka världens alla hörn . Jag har nu startat ett instgramkonto efter att många av mina nära och kära tyckt att jag har mycket bra tips på restauranger , barer, vinprovningar . Så det är en ren restaurang-tips Insta ….
  skulle du vilja kika på den och komma med feedback ? hade verkligen varit så himla snällt , vad man bör tänka på hur får man lite fler följare o.s.v

  tack för en alltid så härlig blogg med massa fina bilder 🙂 mitt konto ifall du vill kolla restaurang_guiden

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Elin! Tack fina du för din kommentar samt fina ord kring bloggen, det värmer! 🙂 Absolut, ska kika på ditt instagramkonto i eftermiddag/ikväll och återkommer med feedback på vad jag tycker du kan utveckla! Kram!

   Reply
   1. Elin says:

    åh tack snälla ! du kan maila mig på den angivna mail adressen här under så kan du skicka feedbakc .

    kram !!

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Absolut, mejlar dig ikväll med feedback! Kram!

     Reply
  2. Ingrid says:

   Jag kikade (https://www.instagram.com/restaurang_guiden/ – eller hur?) och tycker du är duktig. En spontan tanke är dock att det kanske är bättre att döpa ditt konto till något lite mer unikt – exempelvis (bara ett exempel) “Elins upplevelser” eller liknande.

   Reply
 3. Fiona says:

  Blir säkert superfint till slut men hur kan det ta ett helt år att renovera en så liten lägenhet?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vi har kört renoveringen i omgångar då vi reser väldigt mycket så det är svårt att vara på plats. Sen har det även varit klurigt att hitta vettiga hantverkare, har behövt byta 2 gr men har äntligen hittat en helt fantastisk hantis som vi kommer ge alla framtida uppdrag till! Det har varit en learning process att totalrenovera en lägenhet?

   Reply
   1. Fiona says:

    Det kan jag tänka mig, ska bli kul att se resultatet!

    Reply
 4. Ingrid says:

  Superkul – jag älskar denna typ av videos (oavsett om det som renoveras är lägenheter, hus, affärslokaler eller gamla bilar ?).

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vad roligt att höra!?I nästa lägenhet så kommer jag börja filma redan i rivningsprocessen, det glömde jag göra denna gång, tog bara bilder, men men, det är ju iaf något!?Kram!

   Reply
 5. AK says:

  Ingrid, det är du Malin! Hur KÄNNS det att prata med sig själv, skriva sina egna kommentarer jämt?

  Reply
  1. K says:

   Varför skulle Ingrid vara Mogi? Vart fick du det ifrån?

   Reply
  2. Fia says:

   Och varför skulle Ingrid vara Malin AK? Hur känns det att för dig AK att skriva blåsta kommentarer? Du skriver ju här AK så varför skulle inte Ingrid det? Är väl inte konstigt att Ingrid tittade på Elins instakonto och gav en feedback.
   Trevlig film Malin, jättekul att se denna typ av video. Ha en fin helg!

   Reply
   1. V. says:

    Wow, lägenheten kommer bli så himla fin! Ska bli kul att se före och efter bilderna 🙂

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hej V! Tack så mycket! Jag ska mejla min förra mäklare och be om förebilderna, förhoppningsvis så har han dom sparade i något arkiv, minns inte om jag tog bilder innan lägenheten började rivas. Kram!

     Reply
   2. AFashionistasGuide says:

    Hej Fia! Tack fina du! Kul att du gillade videon, det kommer fler! 🙂 Kram!

    Reply
  3. Ingrid says:

   Att jag skulle vara någon annan än mig själv är ett fullständigt befängt påstående – och då i synnerhet att jag skulle vara bloggägarinnan.

   En mer intressant fråga – enligt mig – är hur det KÄNNS (viktigt med caps-lock där ?) att skriva en sådan fullständigt meningslös – och dessutom felaktig – kommentar? Vad är det egentligen som driver dig?

   Om jag måste gissa så är det något som brister inom dig när du läser denna blogg. Kanske sitter du där framför datorskärmen och känner dig avundsjuk – och önskar dig ett annat liv. Om så skulle vara fallet vill jag bara i all välmening upplysa dig om att det är fullt möjligt även för dig att skapa dig ett bra liv.

   Tänk efter själv; vad är det egentligen som hindrar dig att också resa, äta, må bra och dela ditt liv med någon du älskar? Nu vet jag förstås inte hur gammal du är, om du är gift och har barn, eller är singel. Men varför inte ta till dig det aktuella blogginlägget och inspireras att renovera någonting. En möbel? Ett rum? En sommarstuga? En gammal damcykel?

   Det finns säkert de som tycker att din lumpna missunnsamhet inte ens förtjänar en kommentar. Kanske är det så. Men jag vill ändå önska dig lycka till. Idag kan ditt nya liv börja. Behöver du hjälp, kapital eller bara någon att kunna prata med – säg till. ?

   Reply
   1. Lisa says:

    Hehe bra svar på tal Ingrid. Skrattade bra på speciellt; Idag kan ditt nya liv börja. Behöver du hjälp, kapital eller bara någon att kunna prata med – säg till. ?

    ??

    Reply
   2. AFashionistasGuide says:

    Vilket fantastiskt bra svar på tal Ingrid, you nailed it! Hoppas du får en fortsatt underbar helg! Stor kram!

    Reply
   3. Olympa says:

    Varför skulle Mogis liv vara normen för ett bra liv? Jag tycker att mitt liv är perfekt. Har fyra barn, hus, sommarstuga, jobb, arbetskamrater, man, släkt, katt, vänner, träningspolare, en trädgård, vandrar i fjällen, köper allt nytt, hatar att renovera osv osv. Skulle aldrig få för mig att byta mitt liv mot att bo på hotell och käka hotellfrukost hela tiden. Gör det en del i jobbet och det är ingen lyx med det tro mig. Sen är ju denna bloggen nischad på det så då är ju det ett måste men det är nog inget som var och varannan sitter och drömmer om Ingrid, tyvärr.

    Reply
    1. Petra says:

     Men Ingrid skriver inte att Malins liv är normen för ett bra liv? Malin lever ett liv som hon älskar och det är väl snarare det som man ska bli inspirerad utav och ta med sig från att läsa bloggen? Att leva ett liv man älskar, oavsett om man gillar att resa, plantera blommor eller sticka tröjor, det har ingen betydelse, så länge det du gör gör dig lycklig! 🙂

     Reply
    2. Felicia says:

     Jag älskar att läsa Malins blogg just för att hon inspirerar mig att våga följa mina egna drömmar mer. Från att ha startat en blogg för 11 år sedan med 0 och ingenting till att kunna jobba med resor och mat på heltid, det får mig att våga mer och förhoppningsvis så vågar jag ta steget och säga upp mig från mitt nuvarande jobb för att starta en enskild firma och börja konsulta inom mitt område. Så ett stort tack till dig Malin för all den inspiration du ger genom din blogg, instagram och youtube 🙂

     Reply
 6. Elin says:

  Jag och min pojkvän ska köpa vår första lägenhet ihop denna sommar och vi vill gärna bo på Östermalm eller Vasastan, vi kollar på runt 40 – 45 kvm och jag älskar din stil 🙂 Säg gärna till på din instagram eller här på bloggen så fort den kommer ut på hemmet, hade så gärna velat köpa den 😀

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Elin! Vad roligt med ert första lägenhetsköp tillsammans, vad spännande! 🙂 Absolut, kommer skriva här på bloggens samt instagram så fort lägenheten är ute på hemmet så håll utkik där! 🙂 Kram!

   Reply
 7. Madcat says:

  Hej Malin!
  Jag läste några gamla inlägg på din blogg (från 2017). Läste något om din podd som du skulle börja med “ready for takeoff”. Hur blev det med den? 🙂
  Undrar också hur ofta du är hemma, känns som ni är ute och reser hela tiden? 🙂
  En sista fråga också, hur går det med flytten till London? Många frågor nu men hoppas du kan svara. (Ny läsare här, hehe)

  Keep up the good work. Du är duktig!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Madcat! Tack fina du och välkommen till bloggen, hoppas du kommer trivas! 🙂 Absolut, här kommer svar på dina frågor:

   1. Läste något om din podd som du skulle börja med “ready for takeoff”. Hur blev det med den?
   Svar: Det har varit klurigt att hitta tiden att spela in då vi reser så mycket i våra respektive jobb samt att Johan jobbar väldigt mycket samt sena kvällar så det finns väldigt få luckor att få till det men vi jobbar på det så podden kommer, stay tuned on le blog.

   2. Undrar också hur ofta du är hemma, känns som ni är ute och reser hela tiden?

   Svar: Vi är hemma ca 1-2 veckor per månad samt reser 1-2 veckor. Varierar lite.

   3. Hur går det med flytten till London?

   Svar: Den går framåt, det är Johans jobb som tar oss till London. Som det är nu så är vi i London mellan 1-2 veckor per månad och i nuläget bor vi på hotell medan vi är där men till hösten får vi större klarhet kring allt så då kan vi börja kika mer på lägenhet.

   Kram!

   Reply
 8. Elin says:

  Hej igen Malin. tänkte bara kolla om du får möjlighet kanske idag att kolla in min instagram 🙂 förstår om du har mycket på agendan , du kan som sagt maila till den angivna mailadressen ! 🙂

  fin måndag .

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Elin! Absolut, ser till att få iväg lite feedback idag till din mejl! 🙂 Kram!

   Reply
  2. AFashionistasGuide says:

   Hej igen Elin! Nu har du fått ett mejl i din inkorg fyllt av massa feedback. Hoppas tipsen kommer hjälpa dig på vägen att utveckla ditt konto! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.