The modern LBD

Photographer: Mon amour

 

THE LBD WITH A TWIST. As you know I don’t own a lot of solid black pieces in my wardrobe. The few occasions have bought black pieces that have all been with a twist. I don’t own a classic little black dress but I do own this divine creation from the Italian luxury designer Albino, he makes the most stunning demi-couture pieces. Probably one of the most stunningly made dresses that I own. It retails for over 1,600 dollar in stores but why should a dress like this just hang in the closet waiting for that special cocktail event to be worn? I love to mix it up and wear it to a meeting with a pair of sneakers. Creating the perfect combination of everyday couture!

If I decide to wear black I want to make it fun, even though the color I am wearing is black. I put extra emphasis on wearing interesting material combinations and attention to details. What do you think of this modern little black dress?

 

TEH LBD WITH A TWIST. Som ni alla vet så äger jag knappt inga svarta plagg. Jag lägger all min passion och vakna tid på vackra färger och mönster! Men när jag väl införskaffar svarta plagg så vill jag att de ska komma med en twist, exempelvis ett fantastiskt material eller kombination av material. Jag äger ingen ren svart klassisk little black dress men jag äger denna otroligt magiska skapelse från den Italienska lyxdesignern Albino. Ett av mina favoritmärken, han skapar de mest fantastiska kollektionerna med demi-couture plagg. Denna klänning är verkligen ett hantverk och ligger på 10 000 kr i butik. Men varför ska den hänga i min garderob och invänta rätt cocktail event? Jag tycker det är mycket roligare att bära den med ett par sneakers en vardag för att få uppleva den perfekta känslan av everyday couture!

De få gången jag väl bestämmer mig för att bära svart så vill jag att det alltid ska vara med en twist, make it fun även fast färgen man bär är just svart. Jag lägger större tyngd på att hitta intressanta materialkombinationer och mycket fokus på detaljer. Vad tycker ni om denna moderna little black dress?

 

RAG & BONE Ridley sunglasses (New!)

HENRI BENDEL Headband

ALBINO Dress

REBECCA TAYLOR Leather jacket

BALENCIAGA Motorbike bag

MIU MIU Sneakers

 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.