Spread the love

Photographer: Mon amour

 

SPREAD THE LOVE. I love this sweater from Love Moschino, a lovely color and super comfy to wear. The combination of a tweed and sweater can never go wrong in my opinion. I love classic pieces but I always want to wear them with a modern twist. A perfect example of this is my gorgeous new jacket from M Missoni in a combination with my new sweater, I love the combination of a classic tweed with a playful sweater with a print. My new earrings from Anton Heunis was a perfect match to this look so I wore them for the first time today! The perfect shoes for this occasion are my heels from Alexander Birman that are so comfy to wear! A perfect look for a sunny autumn day!

 

SPREAD THE LOVE. Jag älskar min nya tröja från Love Moschino, en fantastisk färg och den är super skön att bära! Kombinationen av en tröja med en tweed kan aldrig bli fel i mina ögon! Jag älskar klassiska plagg men vill alltid bära dom med en modern twist. Ett praktexempel på detta är min nya jacka från M Missoni som är en skönhet sällan skådad som jag sedan bryter av med en lekfull tröja med tryck. Mina nya örhängen från Anton Heunis passade alldeles perfekt till denna look så de fick åka på som grädden på moset. På mina fötter bär jag mina klackar från Alexander Birman som är helt sanslöst sköna att gå i! Redo att ta an en solig höstdag!

 

RAG & BONE Sunglasses

ANTON HEUNIS Earrings (New!)

M MISSONI Tweed jacket

LOVE MOSCHINO Love sweater (New!)

OUI Tweed skirt (New!)

ALEXANDER BIRMAN Suede heels

CHANEL Bag
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.