Tea in bed

13 November, 2015

TEA IN BED. What I love the most about autumn and winter is for sure wearing cashmere and drinking lots of tea! I pretty much live in cashmere during this cold season and I always invest in cashmere pieces as well as a cashmere lounge set. As soon as I enter the apartment I change clothes in to a cashmere lounge set, slide in to a pair of fluffy slippers and make a cup of tea, that’s the best feeling and truly defines autumn/winter for me! One day when the rain was pouring down from the sky in London Jenny and I stayed in our hotelroom at Belgraves, ordered lots of roomservice and drank a lot of tea and I got the opportunity to wear my new cashmere lounge set from Chinti & Parker!

TEA IN BED. Bland det bästa med hösten och vintern är kashmere och te! Jag lever i kashmere under denna säsong och utöver kashmertröjor så investerar jag alltid i ett nytt kashmere lounge set varje år. Så fort jag kommer in i lägenheten så tar jag på mig ett kashmere lounge set och ett par fluffiga tofflor samt att jag gör en kopp te. Det är den mysigaste känslan och är verkligen definitionen av höst/vinter för mig! En dag när regnet bara öste ned i London så stannade jag och Jenny kvar inne på hotelrummet på Belgraves, beställde upp roomservice och drack en massa te och jag fick möjlighet att bära mitt nya kashmere set från Chinti & Parker!

CHINTI AND PARKER Cashmere sweater (New!)

OMEGA Ladymatic

NIALAYA Ring

CHINTI AND PARKER Cashmeres pants (New!)
4 comments

Related posts

4 Comments

 • Reply Karen 14 November, 2015 at 12:29

  I really like your cashmeres!

  • Reply AFashionistasGuide 15 November, 2015 at 11:52

   Hi Karen! thank you! Chinti & Parker make the best cashmeres! xo

 • Reply Malin 15 November, 2015 at 20:35

  Gud så skönt att läsa om något annat än terrorattacken. Det som hänt är fruktansvärt men vi behöver en breather… Tack Malin!

  • Reply AFashionistasGuide 15 November, 2015 at 21:05

   Jag håller med, det måste finnas en balans! kram!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.