Summer feelings on Djurgården

SUMMER FEELINGS ON DJURGÅRDEN. Det var verkligen inte igår jag satte mig ned för att skriva ett inlägg men jag känner mig inspirerad till att göra ett so here I am. Anledningen till att jag ens startade en blogg när jag var 17 år 2007 var glädjen jag alltid haft till att skriva som sedan ledde till att jag öppnade upp ögonen för fotograferandet i och med att bloggen växte och jag ville förbättra kvaliten på bilderna som jag publicerade. Kände en enorm glädje kring att kunna ha bloggen som mitt jobb under så många år där jag kunde utvecklas och jobba med mina passioner, mode, resor, mat, skrivandet samt fotograferandet. Men i och med att pressen ökade kring att hela tiden skapa nytt content, publicera, planera, redigera, skriva i alla olika kanaler så började även glädjen försvinna. Minns att jag skrev ett inlägg om detta för rätt många år sedan, ska se om jag lyckas hitta det. Wow! Hittade det precis och jag skrev det för 5 år sedan! Helt galet vad tiden flyger! HÄR kan ni läsa det inlägget! Jag följde upp det inlägget med inlägget “Att hitta tillbaka till Passionen” som jag skrev i början av 2020 och wow, mycket har hänt sedan dess! Det kommer jag även börja skriva om framöver hade jag tänkt, den inre resa som jag startade 2018, tror jag har nuddat vid den här på bloggen men känner att jag är redo att dyka ned djupare i den framöver då det gått över 4 år nu och mycket har hänt vilket jag vill dela med mig av till er.

Även fast jag slutade jobbad med bloggen för över 3 år sedan nu så vill jag ha kvar den i mitt liv som ett kreativt outlet. Jag kommer alltid skriva, skriver både privat samt så har jag börjat skriva dikter sedan några månader tillbaka vilket jag älskar då det ger mig ett väldigt kreativt utlopp för mina känslor. Har bland annat gått en kurs i skrivande senaste halvåret vilket har hjälp mig att börja hitta tillbaka till skriften som finns inom mig men som försvann där under några års tid pga för mycket press och stress. Men känslan jag landar i är att jag vill att bloggen fortsättningsvis är en plats för inspiration, både bildmässigt samt tankemässigt, vill även skapa mer guider då det är ett format jag trivs bra med.

Summan av kardemumman är att efter ett antal månader utav väldigt nödvändig vila så har bloggen nu vaknat igen och det känns kul, har redan nu tänkt ut en del content som jag vill publicera och jag kommer att länka in till nya inlägg via Instagram då inläggen kommer komma några gånger per månad och inte varje dag som de gjorde förut.

Till detta inlägg så publicerar jag denna outfit som jag bar för några veckor sedan. Absolut älskar detta set från Sandro, som ni alla vet så är statement plagg något som alltid legat nära mitt hjärta, it goes a long way.

SANDRO tweed jacket

BALENCIAGA sunglasses

& OTHER STORIES top

SANDRO skirt

CHANEL ballerina

RALPH LAUREN bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.