Summer days in MSGM

SUMMER DAYS IN MSGM. If there is one designer that I love wearing a bit extra during the summer it is MSGM. One of my favourite brands and that’s because the collection is always filled with bold colors and fun patterns that’s just perfect for summer. The fact that is was the 4th of July yesterday and I was wearing the colors of the american flag was a bonus! When it comes to shopping I prefer to buy quality over quantity and especially regarding shoes! I bought my ballerina from Chanel back in 2010 and they are still in perfect condition and I have used them quite frequently over the years, it just shows the amazing handcraft that goes in to their leather goods! I am so happy that I decided to buy these shoes back in august of 2010, even though I thought it was a lot of money for a pair of ballerina it has more than payed off over the years! I have never owned a pair of ballerina with such excellent quality!

SUMMER DAYS IN MSGM. Om det är en designer som jag älskar att bära lite extra under sommaren så är det MSGM. Ett av mina favoritmärken från Italien! De har alltid vackra mönster och färgkombinationer i deras kollektioner som passar perfekt under sommaren! Insåg när jag klätt på mig denna look att jag lyckats fånga in färgerna i den Amerikanska flaggan på självaste 4th of July, det blev en rolig bonus! Jag föredrar ju att köpa kvalite över kvantitet och det är verkligen väl värt pengarna, speciellt när det gäller skor. Jag köpte mina Chanel ballerina 2010 och de är fortfarande i exemplariskt skick även fast jag använt dom flitigt under åren, de är verkligen ett av mina bästa köp, ett sant hantverk! Och det är ju helt otroligt vad dessa skor stiger i pris, de har ökat med över 1 500 kr i pris sedan jag köpte dom! Jag är så glad att jag slog till där i augusti 2010, även fast jag tyckte det var mycket pengar då på ett par ballerina så var det väl värt det i slutändan!  Jag har aldrig ägt ett par ballerina med sådan exceptionell kvalite!

CÉLINE Audrey sunglasses

MSGM Jacket

OMEGA Ladymatic

BY MALINA Top

MILLY Skirt

RALPH LAUREN Ricky bag

CHANEL Ballerina
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.