Ice cream at Taverna Brillo

ICE CREAM AT TAVERNA BRILLO. If there is one spot in Stockholm you would find me during a warm summer day in it’s Taverna Brillo in their ice cream parlour. I love the combination of chocolate and raspberry or mango/passion with vanilla. I must have bought ice cream for like 60 euro the last two weeks which kind of show the passion I have for quality ice cream! It has the perfect combination between creaminess and fraicheur. I think I will have to go there again today, I’m getting hungry just by editing the pictures and writing this post! Perhaps I should try a new taste combination today! I usually always order a flavour combination that I know I love!

ICE CREAM AT TAVERNA BRILLO. Om det är en plats i Stockholm ni hittar mig en varm sommardag så är det på Taverna Brillo i deras glassbar! Jag älskar deras glass och speciellt kombinationen av choklad och hallon eller mango/passion med vanilj. Jag har nog köpt glass här för 500 kr senaste två veckorna vilket visar min enorma passion för kvalitetsglass! Den har den perfekta balansen mellan krämighet och fraicheur. Måste nog köpa mer glass här idag, blir hungrig bara att att skriva detta inlägg! Kanske att jag ska testa en ny smakkombination idag, brukar oftast bli att jag beställer mina säkra kort som jag vet att jag älskar!

Location: Sturegatan 6, 114 35 Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.