Soft Goat cashmere pants

I am officially all set for the winter season now. My cashmere pants from Soft Goat arrived today. Perfect for all those cosy moments infront of the fire with a hot cocoa. I love to dress up in different chic looks but the first thing I do everytime I step through the door is to change in to something more cosy. And now I have the complete and most perfect set ever.

Idag anlände mina efterlängtade cashmere byxor från Soft Goat, Jag är officiellt helt klar för vintern nu! De är de mest ultimata byxorna för alla kvällar framför brasan med en varm choklad i handen. Jag älskar att klä upp mig till diverse tillställningar men bland det skönaste som finns är känslan att öppna upp dörren hem för att byta om till något mysigt. Och nu har jag det absolut mest perfekta setet någonsin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.