Pizza at Taverna Brillo

I met up with Carin today at Taverna Brillo for a lunch meeting regarding our project. I am so excited, I can’t express my feelings with words. Or, yes I can. Ha ha. I really want and need this change in my life. I need to put full attention on my creativity. I want to reschedule my move to Paris to early February instead of March. Hopefully I will be able to make that happen.We had a super nice meeting over a delicious pizza a la 25 dollar. Ha ha. It was delicious so I guess it was worth it. We closed the deal with the most delicious ice cream in their ice cream bar. We will be back for more!

Idag mötte jag upp Carin på nyöppnade Taverna Brillo på Sturegatan för ett lunchmöte. Nästa år sätter vi igång med vårt projekt. Vi ligger redan nu i startfasen men när jag väl flyttar till Paris så sätter vi igång på riktigt. Jag behöver verkligen denna förändring i mitt liv. Har alltid satt andra människors behov i första hand, aldrig någonsin mina egna. Nu är det ändring på det. Ska försöka att flytta fram min flytt till Paris till februari. Vill komma iväg och börja jobba på vårt projekt så fort det bara går! Lunchen var underbart trevlig och jag tog deras karljohansvamp pizza. Riktigt god, men det förväntar jag mig när den kostar 195 kr. Vi avslutade lunchen i deras glassbar. Fantastisk glass. Vi kommer tillbaka med glädje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.