Safe tooth whitening with Confident Smile

This post is in collaboration with Confident Smile

SAFE TOOTH WHITENING WITH CONFIDENT SMILE. I samarbete med Confident Smile så har jag testat deras säkra och Peroxid-fria hemmakit för tandblekning. Jag har aldrig någonsin blekt tänderna i mitt liv så för mig var det extra viktigt att använda mig utav ett märke som är säkert för både emaljen samt tandköttet. Jag gillar även att man bestämmer själv hur länge man vill att behandlingen ska pågå (Max 45 min per session) samt hur många behandlingar man vill göra, Confident Smile rekommenderar att man gör upp till 3 stycken behandlingar för att nå maximalt resultat.

Jag kände att jag ville ta det lugnt i och med att detta är första gången jag testar att bleka tänderna så jag gjorde en liten kur på 15 min med tandskenan i munnen följt utav 10 min med LED lampan. Mitt mål var att göra en subtil touch up på mina tänder och det lyckades jag med. Då jag dricker sanslöst mycket te, speciellt nu på hösten så skapar det avlagringar på tänderna så ska börja en tradition av att göra små hemmakurer varannan månad för att ge tänderna det där lilla extra.

Med min kod ‘afashionistasguide’ så erhåller ni 15% rabatt på hela Confident Smile’s sortiment. Istället för 495kr så betalar ni 421kr för deras startkit.

Redo att påbörja min lilla kur!
Älskar Confident Smile’s touch up pen, den är supersmidig att använda!
Redo att sätta igång min kur!
Blev mycket nöjd med min lilla touch up utav mina tänder!

9 thoughts on “Safe tooth whitening with Confident Smile

 1. Linnea says:

  Uppskattar verkligen att du är så noga med att reklammarkera tydligt när du gör samarbeten 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack! Vi flyttar in om mindre än 2 veckor nu, ska bli så kul! 🙂

   Reply
     1. Jessica says:

      Gud vad kul med ny lägenhet! Hur stor är den?

     2. AFashionistasGuide says:

      Vår nya lägenhet är 96 kvm så mer än dubbelt så mycket yta som vår förra lägenhet så vi behöver köpa en heeeel del möbler, konst etc då rummen är så stora i denna lägenhet. Det känns som att allt behöver vara super sized.

 2. Jessica says:

  För varje gång du bleker tänderna så blir ”porerna” i emaljen större och större och då kan mer samlas i dessa och därför kommer tänderna snabbare att missfärgas för varje blekning. Finns tyvärr inget som heter säker blekning …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.