In room breakfast at The Goring

 

IN ROOM BREAKFAST AT THE GORING. Waking up in the morning in the stunning royal suite at The Goring felt just magical! There is something so special with this place, even though London is one of the most busy metropolitan cities in the world as soon as I step inside of The Goring it feels like time slows down and I immediately become calm and feel destressed. Only a few hotels have that effect on me so I  make sure to always come back to the hotels that have this positive impact on me, they get to that special place in my heart. One of the mornings we started the day with a in room breakfast in our living room,  we had a lunch planned later that day so we decided to go for a lighter breakfast than what we normally go for. We ordered some lovely The Goring tea blend, toast with butter & jams as well as scrambled eggs, all you need for a perfectly British start to the day! We had the balcony doors slightly opened so we could get the fresh air from the garden as well as hear the birds beautiful chirping from the trees. I always prefer listening to the sound of nature instead of perhaps having the radio or tv on in the background. I always think mother nature does it best.

 

IN ROOM BREAKFAST AT THE GORING. Jag är så glad över att kunna jobba med mina passioner här i livet, allt från resor till mat och mode, att ha möjlighet att bygga på sig så mycket kunskap inom branschen från en sådan ung ålder är något som är guld värt. Jag kommer fortsätta utveckla AFG och samla på mig kunskap från runt om i världen, något som kommer bli min stomme som konsult inom hotellbranschen, det är en härlig känsla när man känner att man är inne på rätt väg i livet. Jag har hittat min passion och att kunna livnära sig på det var något jag bara hade kunnat drömma om när jag startade bloggen för 9 år sedan. Det har varit en fantastisk resa och det ska bli spännande att se vart de kommande åren kommer ta AFG. Det är så mycket idéer i mitt huvud som jag vill sätta i rullning. Jag vet inte om ni har läst ‘Omgiven av Idioter’? En fantastiskt bok som handlar om kommunikation och man lär sig en hel del om sig själv samt de människor man har runt omkring sig samt nya möten med människor som sker på en daglig basis i livet. Som person så har jag en väldigt ‘grön’ stomme, det jag visar världen är min ‘gula’ sida samt så har jag även en touch av ‘rött’ inom mig när det kommer till business. Jag är en person full av idéer och kreativitet inom mig, jag älskar konceptutveckling och företagsutveckling, min hjärna är full av idéer som jag vill sjösätta men jag önskar att jag hade mer ‘rött’ i mig då de röda är så fantastiskt duktiga på att sjösätta idéer. Jag ser mig själv mer som en kreatör och inte en realisatör i den bemärkelsen att sjösätta affärsidéer jag har. Men jag har kommit till en punkt i livet där jag vill se en förändring på detta plan, jag vill ta större risker. Man ska inte vara rädd för misslyckande, det största misslyckandet man kan göra i livet och mot sig själv är att inte ta steget och våga genomföra det man innerst inne drömmer om.

 

Det var även just denna passion för att bygga upp något eget som förde mig och Johan tillsammans då även han är en kreatör och har drivit eget hela sitt liv, han hade precis lanserat Rymdvodka när vi träffades och vi finns alltid där för varandra, vi har full förståelse för den resan man är inne på som egenföretagare, en evig bergochdalbana, med de pikar och dalar som det innebär och man måste leva det för att förstå det. Men det känns fantastiskt att ha en livspartner som verkligen förstår en in på benmärgen, det är en lycka. Jag älskade våra lugna morgnar i vår svit på The Goring i London, med ägg, toast, te och marmelad, allt man behöver, med nalkongdörren lite halvt öppen så man fick in den friska luften från trädgården samt så att man kan höra fåglarnas sång bättre. Det är det som är ett av de fantastiska aspekterna med The Goring, du är mitt i smeten mitt i London men det känns inte som det, det känns som att du sitter ute på den Brittiska landsbygden. Det känns lite som om tider står still här, oavsett hur intensiv London kan vara som stad så blir jag alltid lugn och harmonisk när jag kliver in på The Goring.

 

Location: 15 Beeston Place, London

 8 thoughts on “In room breakfast at The Goring

 1. Karin H. says:

  Åker till London nästa vecka, vilket afternoon tea tycker du vi borde boka in oss på? Tack för en grym blogg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Karin! Tack för din kommentar, vad roligt med London nästa vecka! Jag tycker ni ska boka in er på antingen Browns, Claridges, The Goring, The Lanesborough eller The Berkeley’s high tea! Fantastiska upplevelser allihopa! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   The Goring har verkligen helt fantastiska rum! Kram!

   Reply
 2. Bea says:

  Vilka fina bilder! Tack för en grym blogg, älskar att gå in här och få en liten inspirationsboost!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Det värmer mitt hjärta att höra, kul att man kan bidra med lite inspiration! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.