Questions & Answers

1.  Vad fick dig att falla för Johan? Vad är hans 3 bästa egenskaper? Respektive 3 värsta? Om det finns några dvs?

Jag föll för hans varma hjärta. Det finna inget ont i Johan. Älskar hans fantastiska inställning samt glädje till livet. Det smittar verkligen. Han öser kärlek över mig, det känns nästan overkligt ibland.

Är nog alldeles för nykär för att kunna se något negativt alls med Johan. Men i och med att han driver flera olika företag så har han otroligt mycket att göra vilket leder till att ibland är han lite disträ och glömmer bort viktiga saker. Exempelvis att pussa mig.. Hi hi..

2. Vad var ditt första intryck av Johan när ni träffades första gången?

Jag blev charmad så in i norden. Minns att jag var helt förundrad över hans varma leende och strålande ögon.

3. Hur ser du på distansförhållande? Vad gör du för att skämma bort Malin?

Är det rätt så är det lätt. Med Johan faller allting väldigt naturligt på plats så distans är inget jag ser som ett problem. Tycker det känns som man är på en lång smekmånad tillsammans.

Den är rätt given, jag skämmer bort honom genom att följa med på hans galna upptåg i bergen.. He he.. Besteg ett berg här i Österrike tillsammans med Johan, snacka om att jag samlade på mig många poäng där..!

4. Är det jobbigt att vara ifrån varandra så mycket som ni är ibland? Vad gör ni för att hålla gnistan vid liv?

Som max har vi varit ifrån varandra 11 dygn och den känns givetvis i hjärtat. Men vi pratar 2-3 timmar på skype varje dag så det för oss närmre.

Gnistan sköter sig självt.. He he.

5. Jag undrar vad dina två största drömmar jobbmässigt är Malin?

Jag vill fortsätta vara egenföretagare. Min dröm är att kunna kombinera mat + mode + resor i ett inbundet format. Jag älskar att sprida glädje och inspiration och jag har en plan för att kunna realisera detta. Mer om det till våren.

6. Jag är lite nyfiken på hur ni tänker kring att Johan är med så mycket i din blogg såpass tidigt i förhållandet. Hade vart trevligt att höra era tankar kring det!

Vet inte om någon av oss har direkt reflekterat över det. För mig känns Johan som den självklaraste delen i mitt liv. Vi lever båda i nuet och njuter av den kärlek vi har för varandra. Han är en sådan stor del utav mitt liv så det skulle kännas väldigt konstigt att han inte skulle vara med här.

7. Vad ska du göra i sommar?

Den kommer spenderas tillsammans med Johan i Paris och Skåne!

8. Vilken är er mest speciella gemensamma upplevelse? 

Jag låter säkert otroligt ostig just nu men alla stunder vi spenderar tillsammans förgyller mitt liv. Jag värdesätter dock de 9 dygn vi bodde tillsammans i Åre i början av året något enormt. Det var där vi blev kära i varandra och det kändes som hela omvärlden försvann och allt som betydde något från och med då var Johan. Allt var otroligt enkelt. Vi åkte skidor, drack varm choklad, pratade, skrattade, det var under väldigt simpla omständigheter men det värderas som guld och gröna skogar i mina ögon. Johans sällskap är det jag värdesätter mest.

9. Vad ser ni fram emot gemensamt?

Jag längtar efter en vår tillsammans i Paris samt en sommar tillsammans i Skåne något enormt!

10. Hur kände du inför flytten till Paris ibörjan när ni började dejta? Det är ju en stort satsning att göra att inleda med distans!

Jag måste vara ärlig och ibörjan så tyckte jag det var jobbigt då jag ville spendera all min tid nära Johan. Men allt känns så rätt så det finns inget tvek inblandat. Givetvis kommer det vara frustrerande att vara ifrån varandra ibland 2-3 veckor ibland men vår relation stärks utav detta och jag vet med hela mitt hjärta att vi kommer klara detta galant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.