Getting to know: Johan

1. Det här har jag längtat efter! Vad var ditt första intryck av Malin när ni träffades? Visste du vem Malin var när ni träffades?

Jag visste inte att Malin drev en välkänd blogg när jag började träffa henne, så jag fick nog ett annat intryck än jag kanske fått via bloggen. Är inte jättebevandrad i de stora modebloggarna för tjejer så för mig var det en söt tjej i fin svart tröja och jeans jag såg framför mig på V.

2. Vad fick dig att falla för Malin? Vad är hennes 3 bästa egenskaper? Respektive 3 värsta? Om det finns några dvs?

Jag föll för två vänliga och bruna rådjursögon.

Bästa med Malin: hennes humor (Lite galen sådär), väldigt affärsinriktad och en livsnjutare.

Malin är otroligt vänlig, lätt att ha att göra med och en renodlad mystjej där hemma. Dock alltid i cashmerekläder vilket jag tycker är dumt för hon är alltid för varm

De kvaliteter jag gillar bäst hos Malin är hennes varma intentioner, affärssinne och höga ambitioner. När vi pratar företagsutmaningar vid frukostbordet känns det verkligen inte som att prata med en 23-åring.

Sämsta: fel dygnsrytm, sjukt trött på morgnarna och lite väl mycket livsnjutare ibland kanske.. Ovanan hon har är att hon alltid tror att jag kan sova till 09:30..

 3. Kände du till hennes blogg sedan tidigare?

Hade inte den blekaste, vi pratade inte om sådant då. Tog faktiskt en månad innan jag fattade hur stor hennes blogg var när en vän ringde upp och frågade om jag dejtade “Mogi”.

4. Hur ser du på distansförhållande? Vad gör du för att skämma bort Malin? Berätta om dina framtidsplaner!

Distansförhållande: För mig fungerar det nog bättre än för andra eftersom jag resor och jobbar intensivt.

Vad gör du för att skämma bort Malin? Det är enkelt: köper choklad.

Berätta om dina framtidsplaner: Att göra mig ett internationellt namn inom mitt företagande, kanske också flytta utomlands en 5-10års period.

5. Johan, har du lika exklusiv smak som Malin? 

Jag kan absolut uppskatta exklusivitet men är nog rätt enkel av mig. Det måste man vara om man är mycket ute i natur och vildmark.

6. Skulle vara skoj om Johan berättar lite om sig själv!

Jag kommer ifrån Gislövs Läge, bodde och studerade sedan i Lund innan jag fick jobb i Stockholm. Idag är jag egenföretagare och ville redan vid 12-års ålder tjäna mina egna pengar. Företagen och affärsidéerna har sedan dess avlöst varandra.

 7. Varifrån i Skåne är du Johan? Vad jobbar du med? Hur gammal?

Jag kommer från Gislövs Läge i Skåne. Jobbar på Rymdvodka som jag startade tillsammans med min vän Max. Är 28 år gammal.

Under min tid på Lunds universitet blev jag erbjuden ett jobb som Communications Manager på ett företag som är Sveriges främsta på att kommersialisera akademisk forskning. Examen i Transport Management, har även läst Statsvetenskap, internationell samtidshistoria, klassisk musik och Arbetsvetenskap.8. Arbetar ni båda som skidlärare nere i Alpbach? Känner ni flera svenska skidlärare där nere eller är ni de ända svenska?

Arbetat som skidlärare här sedan jag var 16år (bara över skolloven då), 18-24år fullt ut med skidlärarutbildning. Sedan har jag ibland blivit inringd. Här är 9 andra svenska skidlärare.

9.  Jag undrar om du känner press på att behöva ge Malin fina presenter eftersom hon är så exklusiv, känner du att du måste ha “vissa” märken på dig för att göra henne nöjd? Kan du vara dig själv och hade hon accepterat/gillat dig om du inte var den du är? Om du var en vanlig kille från förorten?

Jag har en affärsmässigt representativ klädstil och den trivs jag i. Hon har alltid titta på mig som person innan klädstilen, så det har alltid varit lugnt. I mitt yrke måste man se representativ ut så visst håller jag stilen men att kommunicera det får Malin ta hand om.

10. Hur kände du inför att Malin skulle flytta till Paris ibörjan när ni började dejta? Det är ju en stort satsning att göra att inleda med distans! Har ni några somamrplaner?

Jag gillar Malin, jag gillar Paris. Kunde inte blivit bättre!

I sommar kommer vi vistas en hel del i Paris sedan har jag ett litet hamncafé nere i en segelbåtshamn där vi förhoppningsvis kan tillbringa en del tid (Detta har jag dock inte tagit med Malin än, hehe).

11. Vad jag har förstått så är även du entreprenör Johan, är detta något du vill berätta mer om? Vore roligt att veta mer om vad du brinner för! Förutom det självklara..

Jag brinner för att skapa och göra mig ett namn inom det fältet jag arbetar, precis så uppskattat som mitt hamncafé, glassbar, sportbutik och Rymdvodka blivit.

12. Hur är Malin som skidåkare?

Malin har utvecklat sin skidåkning efter de tips jag gett henne. I Åre kallade jag henne en ”Pavarotti-åkare” (= glassig skidåkning), i Österrike fick hon rätt position och står på som tusan.13. Du och Malin har ju verkligen en fantastisk kärlekshistoria, det känns som ni visste någonstans att det var ni från att ni träffades på V i december? När visste du att Malin var rätt för dig? Du verkar vara en toppenkille med hjärtat på rätt ställe!

Jag visste att Malin var tjejen för mig då vi besteg ett fjäll i Åre tillsammans. Hon var klädd i ryska vandringsboots och cashmeremjukiskläder. Visst var hon lagom glad och ”yr”, som hon uttryckte det, när vi kom fram, men snacka om att offra sig!

13. Hur fåfäng är Malin på en skala 1-10? (Menar inte på ett negativt sätt, mer typ hur pass mycket tid hon lägger ner på sitt utseende och så)

Malin är sjukt snabb på att göra sig i ordning. Duscha, fixa håret, sminka sig och välja kläder på 25min. Den fixar inte ens jag och då hoppar jag sminket.

14, Är du och Malin väldigt lika eller känner du att ni kompletterar varandra mer? Tycker ni är himla fina ihop, osar verkligen kärlek om er! Önskar er all lycka!

Vi njuter ju av livet på två helt olika sätt, men det kommer bli kul att visa henne mitt stora intresse för natur och vildmark och hon mig för storstadslivet i Paris. I vildmarken finns inga smoothies..

15, Vad är Malins magiska knep till att hålla sin slanka figur? Tränar hon i smyg? Hehe..

Hon har sjukt hög ämnesomsättning. Hon äter som en häst och promenerar väldigt mycket. Men och andra sidan äter hon väldigt bra och kvalitativ mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.