Pavilion in London

PAVILION IN LONDON. This is a new favourite spot in London, I can’t wait to come back with Johan here to enjoy a lunch or dinner together. Pavilion is a newly opened restaurant in Kensington with delicious food to reasonable prices, they also have a deli, bakery, florist, bar and beautiful terrace that you can rent for private events. I was in London for a business meeting the other week and I enjoyed some quality time in the city exploring new places before I had to head back to the airport. I had their confited fillet of wild trout, tartare, beetroot, watercress, baby artichokes with beetroot dressing for main course which was divine. For dessert I had their peach melba with poached yellow peach, vanilla ice cream and raspberries. As for company I had the September issue of British Vogue which is my favourite magazine when it comes to fashion, so much beautiful inspiration!

PAVILION IN LONDON. Jag befann mig i London för ett spännande möte och passade på att upptäcka nya ställen i staden efter mötet var klart. Jag älskar möjligheter som dessa att kunna få strosa runt själv på stan och besöka platser och ställen jag länge velat testa, det är verkligen underbart! Jag valde att testa den nya restaurangen som slagit upp portarna i Kensington nyligen vid namn Pavilion. Ett otroligt trendigt ställe just nu som redan blivit en ny favorit hos mig, nästa gång jag och Johan befinner oss i London så ska jag ta med honom hit så han också får uppleva deras gastronomiska mat. Jag gillar att priserna även är rimliga för den otroliga kvalitén som presenteras på tallriken. Utöver restaurangen så har dom även en deli, bageri, bar samt en egen florist. Älskar konceptet! Till sällskap så hade jag the September issue of British Vogue som är min personliga favorit när det kommer till mode, blir alltid lika inspirerad av den! Glöm inte att boka bord i förväg om ni inte gör som jag och kommer efter den intensiva lunch-ruschen, det är alltid fullbokat.

Location: 96 Kensington High Street, London 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.