A Bulgari bathtub

27 August, 2014

A BULGARI BATHTUB This is what I call a great luxury service! While Johan and I were enjoying a delicious dinner out on our beautiful  terrace the housekeeping lady had arranged a beautiful bath! Such a lovely treat! The bathtub was filled with products from the Bulgari Spa series and the scent had a relaxing effect which I really enjoyed.  I get a lot of questions what products I use for my hair and I actually try new products for my hair all the time, in constant search for something new and improved. But I also have the classic products in my bathroom that are my favourites since many years back. During my weeks spent on the French riviera I brought the serie from Moroccan Oil with me. I used their shampoo, conditioner,  hair mask and serum and my hair became ultra soft and shiny and very resistant against humidity. Perfect products to use when you are in a climate with an intense sun that will damage your hair with its heat. Their serum is a new personal favourite.

A BULGARI BATHTUB. Det här är vad jag kallar vardagslyx! Medan jag och Johan åt middag ute på terrassen så hade hushållerskan städat sviten för kvällen och överraskat oss med ett bad! Hur härligt är inte det? Hon hade anordnat med Bulgari Spa produkter i badet så det doftade ljuvligt och det var en blandning i badet med en härligt avslappnande effekt. Jag får många frågor gällande vilka produkter jag använder för mitt hår och jag testar lite olika produkter i hopp om att hitta en ny magisk produkt men jag har även en hel del klassiker som jag samlat på mig genom åren. Under de veckorna jag spenderade på Franska rivieran så använde jag hela serien från Moroccan Oil. Jag tycker den passar riktigt bra när man befinner sig i ett klimat där solens intensiva strålar sliter mycket på håret. Använde shampoo, balsam, inpackning samt serum och håret blev fantastiskt lent och glänste som aldrig förr samt att det står emot luftfuktighet som bara den. Serumet är en ny favorit i mitt badrum.

Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.