Open journal part 8: Alla hjärtans dag

 

OPEN JOURNAL PART 8: ALLA HJÄRTANS DAG. Igår så firade jag och Johan vår 5:e alla hjärtans dag ihop! Jag minns det som igår, den första dagen vi firade alla hjärtans dag ihop den 14 februari 2013, vi hade bara varit tillsammans i lite över 1,5 månader och här står vi, 5 år senare med en starkare kärlek än någonsin. Många säger att de saknar den nykära perioden som man är i de första 1-2 åren i en relation, även fast jag älskade att vara nykär så måste jag säga att jag föredrar den djupa kärleken över att vara nykär. Jag tycker det är så vackert att jag och Johan känner varandra innan och utantill, jag känner till alla hans sidor, the good with the bad och jag älskar varenda aspekt av honom för det gör honom till den han är, mannen jag älskar mest av allt på denna jord! Jag älskar att kunna höra på hans ton hur han mår, hur hans dag har varit, man blir i princip transparent inför sin partner. Johan ser mig för den jag är och alla mina olika sidor, det finns ingen idé att försöka dölja något jag känner för Johan, han märker av det på en gång. Jag tycker den formen av kärlek är så vacker. Även fast jag älskar känslan att bli kär och det var helt magiskt ibörjan, att lära känna varandra, allt är nytt och spännande. Men jag tycker det är ännu mer spännande att bygga något ihop, att skapa minnen ihop, ett liv ihop, att skapa våra byggstenar och skapa vår framtid ihop! Det slår allt!

Jag och Johan har båda samma inställning till alla hjärtans dag, vi tycker det viktigaste är att man visar uppskattning och kärlek i vardagen, med små gester, vad det än må vara än att slå på stort 1 gång per år och jag är väldigt tacksam över att befinna mig i en relation där vi visar vår kärlek till varandra varje dag. Men jag måste medge, att det finns en liten cheeseball inom mig som absolut älskar att bli överraskad och bli extra överröst med kärlek och igår så överraskade Johan mig med en helt underbar kväll i vår nya lägenhet. Han hade köpt all min favoritmat från Lisa Elmqvist, blå hummer, norsk lax, chokladmousse med kaffe, hallon och lite grädde, en helt underbart god 3-rätters och till det så drack vi en 11 årig vintage champagne från älskade Hatt et Söner. På bordet stod en vas med de mest vackra röda rosorna jag sett, så otroligt praktfulla! Han hade även adderat rätt mängd cheesyness genom att köpa kärleksballonger som var självlysande! I samband med att Johan serverar mig efterrätten så sträcker han även fram ett rött kuvert, ur det drar jag ett kort med några vackert utvalda ord samt texten att jag är inbokad på 60 minuters spa treatment för rygg samt fötter i veckan för att mina muskler måste tas väl omhand om inför att vi ska åka till Gstaad och åka skidor nästa vecka!! När man trodde att ens pojkvän inte kunde dra fram mer ess ur rockärmen, då har han bokat en romantisk skidresa, jag finner inga ord!

Jag är tacksam varje dag, för den relationen jag befinner mig i, att känna en sådan stark ömsesidig kärlek är en kraft i sig! Kärleken som Johan ger mig ger mig energi, lycka och harmoni! Jag älskar kärlek, det är det finaste som finns på vår jord! Kärlek föder allt det positiva i livet, allt från relationer, till naturen och djuren. Kärlek är vad som får jorden att gå runt!

 

Så med detta så vill jag ännu en gång deklarera här på bloggen, till dig, mon amour, jag älskar dig Johan!! Mer än ord kan någonsin beskriva! Sedan du kom in i mitt liv, den 20 december 2012 så har varje dag i mitt liv varit fyllt av regnbågens starkaste färger! Tillsammans kan vi ta oss an allt!

 


10 thoughts on “Open journal part 8: Alla hjärtans dag

 1. Carin says:

  Jag såg precis din snapchat story från igår, så himla fint ordnat! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Han hade verkligen gjort det helt underbart gulligt! Precis lagom cheesefactor! Kram!

   Reply
 2. Vendela says:

  Vilket vackert inlägg, super fint skrivet! Har läst din blogg i över 8 års tid nu och det är så inspirerande att följa din resa! Tycker kvalitén på dina inlägg alltid håller en sådan hög klass! Keep it up! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Vendela! Tack för din fina kommentar! Vad roligt att du har hängt med bloggen så länge, det glädjer mig att höra! Kram!

   Reply
 3. Mariana says:

  Vilken dröm, ni är så fina tillsammans och önskar er allt gott & massa år framöver med kärlek!
  Kram <3

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack gulligaste du! Det värmer mitt hjärta! Kram!

   Reply
 4. Sandra says:

  Jag haller med Vendela. Det marks att du alltid lagger tid och energi bakom varje inlagg. Du skriver inte ett inlagg “bara for att”. Sa det ar alltid kul att lasa. Och vilken fin alla hjartans dag, det ar det finaste i varlden nar man kanner anda in i hjartat att man funnit ‘the one’. x

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket, det glädjer mig att höra, för mig är det viktigast att det är kvatlié över kvantitet! Jag vill enbart publicera något om jag tycker att inlägget tillför något till er läsare! Inspirerande bilder, en härlig destination, tips på ett café eller restaurang, lite härlig kläd-inspo, jag vill inte bara publicera för att, precis som du säger!

   Håller med dig till fullo, kärlek är verkligen det vackraste som finns, lycka i dess renaste form! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.