New products from Elixir Cosmecuticals and Verso

 

NEW PRODUCTS FROM ELIXIR COSMECUTICALS AND VERSO. Det är ingen större nyhet vid det här laget att jag älskar hudvård, jag älskar att gå in på NK några gånger varje månad och botanisera bland alla deras olika hudvårdsmärke och köpa med mig spännande produkter hem. Jag har alltid tyckt att hudvård varit intressant och har alltid gillat att ta hand om min hy men under det senaste året så har mitt intresse stigit till en ny nivå. Området där jag utvecklats mest är hur jag rengör hyn morgon samt kväll, nu investerar jag mycket pengar i riktigt bra cleansers, något som jag inte la så mycket vikt vid tidigare utan jag nöjde mig med att använda make up wipes och sedan gå direkt på serum samt kräm. Nu går det inte en morgon eller kväll utan att jag cleansar med gel samt foamar innan jag applicerar serum följt utav kräm samt ögonserum följt utav ögonkräm.

När jag var inne på NK här om veckan så köpte jag med mig dessa 3 produkter. Har blivit väldigt intresserad utav det Norska märket Elixir Cosmecuticals, deras Hydractil Cleanser samt deras Niactil 4% som jag smörjer in mitt ansikte samt hals med efter serum morgon samt kväll. Har blivit väldigt intresserad utav detta märke så ska köpa på mig lite fler utav deras produkter framöver för att lära känna märket ännu mer. Utöver dessa 2 produkter så köpte jag även ett serum från Verso (Absolut älskar serum!), köpte deras Hydration Serum No.4.

 

Note: Inga utav dessa produkter är sponsrade eller pressutskick,  jag har köpt alla produkter själv.

 


1 thought on “New products from Elixir Cosmecuticals and Verso

  1. Marie Molin says:

    Hej, kan tipsa dig om http://www.artface.se på Valhallavägen som Jenny äger, så duktig på Elixir och hudvård. Jag har använt Elixir i flera år och min hy är så fin!
    Med vänlig hälsning, Marie

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.