New in: J.Lindeberg

 

NEW IN: J.LINDEBERG. Who doesn’t love to make a great bargain on a Sale? I don’t shop in stores that often anymore, I rather shop online in my bed with a cup of tea in my hand. But after Johan and I had spent 5 hours watching Downton Abbey yesterday we went out for a walk and we ended up in the J.Lindeberg store as Johan was looking for a pair of chinos that he loves. While he was in the changing room trying on pants I looked around and I saw to my great joy that the boots that I fell in love with a couple of weeks ago were still there but now on sale with a lovely discount of 50% and such a joyful moment when they give the information that they do have one last pair of the size 40! Sold! I absolutely love this boot, I think it has such a street chic kind of vibe to them and I will wear them just as much in the alps as I will in the city!

 

NEW IN: J.LINDEBERG. Vem älskar inte att göra ett REA fynd? Det är sällan jag går i butiker these days, jag spanar mest online i sängen med en kopp te i handen. Men efter Johan och jag spenderat 5 timmar framför Downton Abbey igår så gick vi ut på en promenad ned mot stan och vi slank in på J.Lindeberg då Johan letade efter ett par chinos som han älskar där. Medan Johan är inne och testar byxor så ser jag att de skor jag blev kär i förra gången vi var inne i butiken för några veckor sedan fanns kvar men nu med en skön discount på 50%, från 1800 kr till 900 kr, ett riktigt kap! Ännu mer strålande blev det när de hade 1 sista par kvar i storlek 40. Jag fullkomligt älskar denna modell, jag tycker den har en skön street faktor och de kommer passa lika bra i alperna som i en storstad.

 

 2 thoughts on “New in: J.Lindeberg

 1. Amanda says:

  Hej Malin, jag har läst din blogg i rätt många år och alltid tyckt att det verkar så roligt att kunna jobba och resa samtidigt så som du gör, så jag bestämde mig helt enkelt för att pröva, och nu gör jag det och det fungerar faktiskt bättre än jag någonsin vågade hoppas på.

  En fascinerande känsla som dock har börjat infinna sig är när resandet blir vardag. Alltså inte på ett dåligt sätt, utan snarare att du kommer in i rutiner precis som hemma. Liksom landar i att du plötsligt kan ha flera “hem” och att du inte är på semester. En sak som jag ändå undrar är hur du gör för att hitta in i jobbrutinen snabbt när du reser till platser en kortare tid? För mig tar det några dagar på ett ställe innan jag får det att fungera om du förstår vad jag menar?

  I alla fall, tack för en bra blogg med rolig reseinspiration och drop dead snygga kläder!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Amanda! Tack för din fina kommentar! Vad roligt att du hängt med så länge på bloggen och vad roligt att höra att du kör the nomad life, the best kind of life! Jag har snart bloggat i över 9 års tid och när jag började så hade jag ingen aning om vad detta skulle leda mig men jag har hittat mina röda tråd along the way och det känns fantastiskt kul! Det är nu de senaste 4 åren jag verkligen börjat rikta in mig mot ett lifestyle innehåll där jag både skriver om mode, mat och resor, mina 3 största passioner. Genom att kunna göra en business av min blogg så har jag kunnat leva på det dom sista 5 åren vilket har varit fantastiskt roligt då man kan jobba från vilken plats som helst i världen, bara man har wifi. För mig handlar det mycket om att snabbt hitta nya jobbrutiner när jag är ute på resande fot, exempelvis att jag utnyttjar jetlagen och går upp otroligt tidigt för att jobba på morgonen så har jag det klart för dagen. Vissa perioder är det lite för intensivt med jobbet, speciellt under NYFW, då är schemat för intensivt så det kan gå några dagar utan att jag hinner jobba men då brukar jag kompensera det med att jag är hemma en halvdag på hotellrummet och jobbar igenom det som verkligen måste göras. Precis som du säger, det är lite klurigt att snabbt komma in i nya rutiner när man hela tiden rör på sig men jag tror det handlar om att göra det bästa av situationen! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.