Breakfast at Pom & Flora

 

BREAKFAST AT POM & FLORA. Jag mötte upp en av mina närmsta vänner Paniney för en frukost på Pom & Flora på Söder här om dagen. Jag tycker det är bland det hurtigaste som finns med folk som möter vänner för frukost innan jobbet, för att få det att gå ihop så måste man sätta alarmet à la gryningen. Men som tur är så mötte jag upp Paniney för frukost på en helg vilket = frukost a la 13.00. I mina ögon så är det brunch tid men icke sa nicke på Pom & Flora serveras det just frukost all day around.  Jag har börjat upptäcka Södermalm mer och mer de senaste månaderna, tycker dom har mycket trevliga restauranger och fik att erbjuda men jag har blivit otroligt hemmakär på Östermalm så att flytta till ett nytt område står inte högt upp på listan just nu, såg iof en fantastisk takvåning på Kungsholmen som hade kunnat få mig att flytta från Östermalm, det var lite som en våning i Tribeca, den hade en underbar New York vibe som jag tilltalades av.

Nåväl, tillbaka till frukosten med Paniney på Pom & Flora! Jag beställde en avokado macka med ett ägg on top, deras chiapudding med ananas samt en banan/mango-shake. Min favorit var helt klart mango/banan shaken samt avokado mackan. Jag gillar generellt sätt chiapudding men denna kombination var lite speciell, jag tror att antingen så gillar man den eller så blir man inget större fan av den. Jag blev tyvärr inte helt såld på den, it didn’t take my breath away. Jag hade även gärna velat se en matcha latte  på detta café, det hade passat in bra på menyn! Men hur som haver, ett mysigt litet frukost café för er som bor i krokarna på Söder men det känns inte tillräckligt värt att vallfärdas hit från Karlaplan igen, jag måste dock tillägga att priserna är väldigt bra på Söder, good value for money!

 

Location:  Bondegatan 64, 116 29 Stockholm

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.