New in: Aperlaï heels

New python heels from Aperlaï – 800 euro.

 

I am already very tall but why not have fun and wear heels and become an avatar at the same time? Well I see absolutely no problem in that when you can wear gorgeous heels like these from Aperlaï. Green python heels with gold studs, this is what heels are all about. Her interpretation of the wild jungle life in her shoes are just divine. These heels take me on a vision trip to the amazonas where I see a gorgeous green snake in a tree with its fangs out, represented by the golden studs. Can’t wait to wear them in a look.

 

Jag är redan väldigt lång som jag är men varför inte köra avatar mode och bära klackar som dessa? Jag har absolut inga problem med det och det ger Johan ett perfekt tillfälle att sträcka lite extra på sig då jag blir några cm längre än honom i klackar som dessa. Jag är i vanliga fall en ballerinatjej men det är konstverk till klackar som de här från Aperlaï som får mig att bredda mina vyer när det kommer till klackar. De för mig till amazonas där jag ser en vacker grön orm som slingrar sig mellan träden. Hon har verkligen skapat en klack med attityd and I love it. Ser fram emot att visa dessa i en look.

APERLAÏ Green snakeskin heels (New!)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.