The little black dress

 

Paris showed an absolutely gorgeous day yesterday. The sun was shining all day long and the birds were singing like never before. I truly love living in this city. As you all know I am a true supporter of intense colors and patterns when it comes to clothes and accessories but when I got this new dress from Ida Sjöstedt I just wanted to let it be the center of attention. My only black dress in my closet which is quite crazy but you have to start somewhere. I felt very Parisian in this look to say the least!

 

Igår visade Paris sin absolut bästa sida, solen strålade hela dagen lång och det var riktigt härligt med lite efterlängtad värme! Jag är så fantastiskt lycklig att bo i en stad som denna, kommer bli svårt att någonsin kunna flytta tillbaka. Men det blir nog att jag och Johan flyttar till New York efter Paris för att även testa den staden. Det har alltid varit en dröm. Som ni alla vet så älskar jag starka färger och mönster men när denna klänning anlände från Ida Sjöstedt så ville jag att den skulle stå i fokus. Trots att jag känner mig väldigt ovan att bära svart så måste jag säga att jag kände mig väldigt Parisisk hur som haver!

 

BVLGARI Sunglasses

IDA SJÖSTEDT Black dress

CHANEL Bag

BURBERRY Studded ballerina
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.