New heels from Aperlaï

New suede heels from Aperlaï!


NEW HEELS FROM APERLAÏ. One of my favourite designers when it comes to shoes is without a doubt Aperlaï. She is based in Paris and makes some of the most stunning heels on the market in my opinion. I always wear her collections during events and fashionweeks and I always get so many compliments when I wear shoes from her collections and streetstyle photographers go crazy when they see them.

These heels will be perfect combined with a pair of torn jeans, a chic white blouse and a black leather jacket! Easy city chic! You can find shoes from Aperlaï on Avenue32.

NEW HEELS FROM APERLAÏ. Jag älskar Aperlaï när det kommer till gudomliga klackar. Hon är baserad i Paris och skapar bland de mest chica klackarna på marknaden i min åsikt. Jag bär alltid mina klackar från Aperlaï under festliga tillställningar samt under modeveckorna och streetstyle fotograferna blir helt tokiga när de får syn på skor från hennes kollektioner och jag får alltid så mycket beröm för mina skor när jag bär dom. Vilket jag förstår då de verkligen sticker ut från mängden!

Här är ett par nya klackar som flyttat in i min garderob som jag kommer bära med ett par slitna jeans, en chic vit blus och en svart skinnjacka! Easy city chic! Är du som jag också helt såld på Aperlaï så hittar ni dom bland annat inne hos Avenue32.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.