New bracelet from Valentino

Perfect color to wear against sunkissed skin!


NEW BRACELET FROM VALENTINO. Here is a new leather bracelet from Valentino that I found on Forzieri. I love the neon color that will pop as a great contrast to my sunkissed arm. If you are a bit scared of statement pieces and colors this is the perfect way to get started. By adding a pop of color via an accessory you will start to feel more comfortable wearing color and statement pieces in time. I love these pieces from Valentino and I would love to have one in each color in my closet.


NEW BRACELET FROM VALENTINO. Här är ett nytt läderarmband från Valentino som jag ännu inte hunnit visa er som jag hittade inne hos Forzieri. Jag älskar neonfärgen och det kommer bli en härlig kontrast mot min solkyssta arm. Om ni inte är som mig gällande färg och mönster samt med mentaliteten att more is more så kan jag rekommendera er att börja med att investera i en statement accessoar som denna. Perfekt att liva upp vilken enkel look som helst! Jag älskar detta armband från Valentino och skulle vilja ha ett i varje färg! De är så härligt energigivande!


VALENTINO GARAVANI Stud bracelet (New!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.