Neon floral dress

Photographer: Mon amour


NEON FLORAL DRESS. I love Karen Millen, I always go to her store on Biblioteksgatan when I am looking for a feminin and creative dress in beautiful patterns and lovely bright colors. When I saw that they had a sale going on in their store I just had to check it out, they always have an amazing sale selection. I have been looking at this dress for a couple of weeks but I never bought it, don’t ask me why as I love it so you can imagine how thrilled I was when I saw it hanging there in a size six, I bought it straight away!


Johan and I had dinner at restaurant B.A.R yesterday as you already have seen if you follow me on instagram @mogis , this place is my favourite restaurant in Stockholm in terms of seafood and I will tell you all about our experience in the coming article. I wore my new neon dress with a pair of black Valentino heel and black jacket to create an edge to the look and then I decided to pop a color in terms of my bag.


NEON FLORAL DRESS. Jag älskar Karen Millen,  jag går alltid till deras butik på Biblioteksgatan när jag letar efter feminina och kreativa klänningar med vackra mönster och underbara färgskalor. När jag såg en enorm rea skylt i butiksfönstret i förra veckan så var jag bara tvungen att gå in och kika då jag vet att deras reor alltid är grymma och mycket riktigt så var den det! Jag har kikat på denna klänning under flera veckors tid och inte slagit till så jag blev otroligt glad när en storlek 36 hängde på galgen och väntade på mig, slog till på studs!


Jag och Johan var på en underbar middag på B.A.R igår som ni redan sett om ni följer mig på instagram @mogis. Det är min favoritrestaurang i Stockholm när det kommer till skaldjur. Jag kommer berätta om vår upplevelse i ett kommande reportage imorgon, vi hade verkligen en underbar kväll! Jag bar min nya neon klänning tillsammans med mina svarta klackar från Valentino samt en svart jacka över axlarna för att skapa en edge till looken sedan så kände jag avslutningsvis att det behövdes en vacker kontrastfärg till looken i form av en röd väska!


CÉLINE Audrey sunglasses

KAREN MILLEN Dress (New!)

REBECCA TAYLOR Jacket

OMEGA Ladymatic

VALENTINO Rockstud leather tote (New!)

VALENTINO HeelsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.