Lounging in Bali

Photographer: Mon amour

LOUNGING IN BALI. One of my favourite spots in our villa on Bulgari Resort was our outdoor lounge, located next to the villa’s infinity pool with a breathtaking view over the ocean. I love the way that the resort has incorporated the villas in to the nature, everything blends together, it feels very in harmony. When we travel to more exotic destinations around the world I always bring my favourite pieces from the resort wear brand Miguelina that I love and adore so much, they make some of the most stunning and chic resort wear pieces in my opinion, like this blue dress that I’m wearing in these images, I love it so!

LOUNGING IN BALI. En av mina favoritplatser i vår villa på Bulgari Resort var våran outdoor lounge area. Lokaliserad vid villans infinity pool med en helt underbar utsikt över havet. Jag älskar hur resortet har lyckats med konststycket att få naturen och resortet att gå så fint ihop, everything blends together in harmony. När vi befinner oss på mer exotiska platser så lever jag i mina plagg från Miguelina, de gör bland de snyggaste resort wear plaggen i min åsikt och denna klänningen är en ny favorit hos mig, älskar den blåa nyansen! Bali är verkligen en helt fantastisk plats, det enda som jag inte saknar med denna ö är alla myggbett som man fick, myggorna älskar mitt blod men inte Johans så det lämnar ju mig med alla myggbett, tror jag hade ca 15-20 myggbett totalt och alla kliade något infernaliskt! Jag önskar att det fanns en solskyddsfaktor med en inbyggd mygg-repelling formula som man kunde använda på dessa mer exotiska platser när myggorna härjar runt eller vad vet jag, det kanske redan finns en sådan solskyddsfaktor ute på marknaden? Isf, sign me right up!

SHOUROUK Necklace (New!)

MIGUELINA Tunic (New!)

MANEBI Espadrilles (New!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.