Rensar ut min garderob med Tradera

10 July, 2018

Photographer: Mon amour

RENSAR UT MIN GARDEROB MED TRADERA. I samarbete med Tradera så har jag börjat processen att rensa ut mina garderober inför flytten. Om det är något jag älskar att göra så är det att rensa ut, allt från att sälja kläder som jag inte använder längre, möbler som jag tröttnat på, inredningsdetaljer, smycken, väskor, allt som jag inte använder längre säljer jag vidare så livslängden på produkten kan förlängas. Inför vår stundande flytt så tycker jag att det är ett gyllene tillfälle att ta tag i det och rensa, rensa  och rensa lite till. I och med att jag växte upp utomlands i Italien, Belgien och Frankrike så har det blivit en hel del flyttar och något som verkligen etsat sig fast i mitt dna är just att rensa ut inför varje flytt och känslan av att sälja saker man ej använder är så befriande.

Ni hittar min Tradera sida HÄR! På denna sida kommer jag fylla på med kläder, skor och accessoarer under hela sommaren! Happy shopping!

 
14 comments

Related posts

14 Comments

 • Reply Åsa 11 July, 2018 at 17:28

  Kommer du att sälja väskorna från Paule Ka (den tvåfärgade) och Aperlai?

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 11:44

   Tyvärr inte 🙁

 • Reply Ylva 12 July, 2018 at 09:30

  Det här var ett riktigt bra samarbete! Ska kolla om jag hittar något härligt, då jag älskad många av dina outfits. Glad sommar!

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 11:40

   Tack så mycket! Det glädjer mig att höra! 🙂 Kram!

 • Reply Emma 12 July, 2018 at 10:14

  Så mycket fint. Vad heter tröjan du haft med en stor mun i paljett? Tror den var lila.

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 11:39

   Tack fina du! Dom tröjorna kommer från Markus Lupfer! Kram!

 • Reply Linn 12 July, 2018 at 12:24

  Älskar din klädstil, så inspirerande! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 12 July, 2018 at 17:19

   Tack fina du! 🙂

 • Reply E. 17 July, 2018 at 10:03

  Önskar jag hade din skostorlek så jag hade kunnat köpa dina vackra skor från Aperlai! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 17 July, 2018 at 19:12

   Aperlai gör verkligen helt helt fantastiska skor, små konstverk! Kram!

 • Reply Sofia 20 July, 2018 at 18:03

  Vad har jag missat – vart ska ni flytta?

  • Reply AFashionistasGuide 21 July, 2018 at 09:20

   Vi ska köpa ny lägenhet så vi rensar ut inför det! 🙂

 • Reply Jessica 22 July, 2018 at 11:50

  Tack för en bra blogg!

  Jag ska bjuda min man på en resa till New York som present. Vi har aldrig varit där förut och jag undrar därför vilken tid på året som är bäst att åka? Vad är lagom tid att stanna första gången?

  // Jessica

  • Reply AFashionistasGuide 22 July, 2018 at 16:37

   Hej Jessica! Gud vad roligt med New York, ni kommer ha det helt fantastic! Jag älskar att vara i New York i antingen Maj eller September/Oktober, det är helt klart de skönaste tiderna i New York! Jag skulle säga att 5-7 nätter första gånger räcker gott och väl, men jag ska nog inte uttrycka mig om den saken då första gången jag åkte till New York så vaskade jag min hembiljett och stannade 2 veckor till så jag var där i totalt 3 veckor! 😉 Men jag var 21 år så jag ville festa så då räckte inte 1 vecka.. Om du vill ha mer New York tips så är det bara att höra av dig! Kram!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.