Ile Saint Louis

Photographer: Mon amour

ILE SAINT LOUIS. I get so much positive vibes going through all the images from Paris, the sun was out, the air was crisp, the trees were starting to change color, the food was delish, it just doesn’t get much better than this! We were shooting these stunning new pants from Rochas on Ile Saint Louis, one of my favourit spots in the city, it feels like a mini Paris in the middle of Paris. After we were done with the shoot we went to one of my favourite spots on this island for lunch, more about this restaurant in a little bit! Sometimes you just need to stop and enjoy all the beauty that’s around you, being able to travel the world with Johan is my biggest source of happiness in life and I am so thankful for it! Love, travel and food is for sure what life is all about!

 

ILE SAINT LOUIS. Det är så underbart att kolla igenom alla bilder från Paris, solen sken, luften var uppfriskande, träden hade precis börjat ändra färg och maten var underbar som alltid! Det kan inte bli så mycket bättre i denna stad! Vi fotograferade dessa vackra byxor fran Rochas Ile Saint Louis, ett av mina favoritområden i denna stad, det känns som ett mini Paris mitt i Paris. Efter att vi var klara med fotograferingen så gick vi till ett av mina favoritställen på denna ö för att äta lunch, mer om denna restaurang snart! Ibland så måste man stanna upp och njuta av allt det vackra runt omkring en, att få uppleva alla dessa resor med Johan är den största lyckan i livet! Kärlek, resor och mat är utan tvekan meningen med livet!

Jag har även uppdaterat min bloppis med nya plagg och sänkta priser, in och fynda!

 

CÉLINE Sunglasses

COMPTOIR DES COTONNIERS Jacket

DAY BIRGER ET MIKKELSEN Blouse (New!)

ROCHAS Pants (New!)

VALENTINO Heels

ROCHAS Bag
4 thoughts on “Ile Saint Louis

  1. AFashionistasGuide says:

   tack finaste du! eller hur, kärlek, resor och mat är allt man behöver! Kram!

   Reply
 1. Engla says:

  Hej!
  Jag tycker att det är tråkigt att du bara visar upp kläder du har samarbeten med. Samma visa varje gång. Du skaffar ett samarbete. Du väljer ut några plagg. Du väljer ut en bakgrund. Och fotar. Känns inte personligt alls. Saknar in lägg som, typ här är jag när jag är på väg ner på stan, eller här är jag när jag är på väg hem till mina föräldrar eller på väg ut att möta tjejerna. Alltså ditt eget mode, kläder du själv har på dig för att du har valt det för kvällen, inte för att du har blivit sponsrad eller har samarbete. Det är det modet som är det intressanta tycker jag och säkert många med mig. Bloggen har blivit som ett blankt papper tycker jag. Känns inte ens som en mysigt modemagasin utan bara som ett vitt blankt papper. Eller som att komma hem till sin farmor och och hitta samma gamla modemagasin år ut och år in, samma innehåll, inget nytt. Kom igen. Saknar gamla Mogi.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Engla! Detta är kläder jag har valt ut, inte kläder som jag sponsrats med. Jag jobbar enbart med designers jag älskar. Detta är vad jag har pa mig om jag exempelvis ska ut pa stan en kväll pa middag med Johan eller mina tjejkompisar. Du lämnar alltid enbart kritik i dina kommentarer, har kollat upp din IP adress. Om du hade gett konstruktiv kritik sa hade det varit lättare att utga fran men du är alltid enbart negativ sa om du inte gillar bloggen sa är det bara att klicka ned den.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.