Hot tub time in the mountains

Photographer: Mon amour

HOT TUB TIME IN THE MOUNTAINS. A tradition Johan and I have over his birthday is that we always go to the alps as both Johan and I love to ski. So far we have fallen more and more in love with Chandolin for every day that we spend here. It’s such a tiny little village with such charm and the food at our hotel Chandolin Boutique Hotel is just divine which makes the experience even more memorable. Another feature that the hotel has that I really liked is that they have 2 hot tubs that the guests can rent so Johan and I rented a hot tub on his birthday. We had been out skiing for 5 hours in -17 degrees so we were truly exhausted when we got back to the hotel which made the experience even more amazing to jump down in to a hot tub when it’s -17 in the air. It was so beautiful to watch the sunset from the hot tub, seeing all the warm sun rays set over the glimmer snow. A truly magical moment!

 

HOT TUB TIME IN THE MOUNTAINS. En tradition vi har är att varje år över Johans födelsedag så åker vi till alperna för att åka skidor. Något vi båda älskar att göra och än så länge så har Chandolin verkligen levererat, byn är otroligt liten men ack så charmig. Vårt hotell har en underbar feature vilket är att man kan hyra deras jacuzzi så det passade jag och Johan på att göra på hans födelsedag. Vi hade varit ute och åkt skidor i 5 timmar i -17 grader och var helt slutkörda så det var en helt fantastisk känsla att hoppa ned i den varma jacuzzin och ha 40 grader från axlarna och ned samtidigt som det var -17 i luften. Samtidigt som vi satt i jacuzzin så gick solen ned vilket gav ett helt fantastisk ljus över all snö som omgav oss. Helt magiskt vackert!

 

Location: Chandolin Boutique Hotel, Chandolin, Switzerland

 52 thoughts on “Hot tub time in the mountains

  1. AFashionistasGuide says:

   Ja det var helt sanslöst mycket snö i den lilla byn samt ute i backarna! Helt underbart! 🙂

   Reply
 1. Bea says:

  Hej, jag heter Beatrice och undrar om du kanske vill bli sminkad av mig i utbyte mot en bloggpost?

  Reply
 2. Bea says:

  Nu känner jag mig så elak. De var bara ett dåligt skämt.

  Reply
 3. v says:

  Kommenterar du dina egna inlägg? “Beatricemakeupartist” verkar ha fullt upp med att kommentara i alla fall… :/

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Nej, jag skriver inte mina egna kommentarer och jag har ingen aning om vem “Beatrice Makeup artist är”. Det Bloggbevakning gör är förtal och jag kommer höra av mig till hennes portal och meddela att hon kommer anmälas.

   Reply
   1. Issa says:

    Det är inte förtal 🙂 hon publicerar bara ren fakta. Och det vet camcam 🙂 så hon kommer nog bry sig lika mycket som sist du hotade med att anmäla henne för förtal. ?

    Reply
    1. Fia says:

     Jo Issa det är förtal! Oavsett vad C säger så är det förtal och hon kommen nog att bry sig. Förtal beror inte på om det är fakta eller lögn, spekulation eller sanning förtal handlar om att utsätta en person för missaktning och det gör C. Tycker att du ska anmäla C för förtal Malin, borde även Blondinbella göra.

     Reply
 4. Olympia says:

  Hej jag undrar hur du ställer dig till bliggbevaknings avslöjanden om dig och dina kommentarer, att du skriver dem själv? Kommer du besvara kritiken? Tror dina läsare undrar lite. Alltså kommer du besvara kritiken utan att skylla på den svensks avundsjukan, jantelagen och sånt utan faktiskt säga som det är. Om du inte läst bloggbevaknings avslöjanden gå in och kolla de tre senaste inläggen om dig där hon avslöjat hur man kan se att dina kommentarer skrivs av en och samma person. Ps. Mailen jag angav är min riktiga så vill du mig något eller så kan du bara maila.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Olympia! Absolut, jag kan besvara din fråga: Nej, jag skriver inte mina egna kommentarer och jag har ingen aning om vem “Beatrice Makeup artist är”. Det Bloggbevakning gör är förtal och jag kommer höra av mig till hennes portal och meddela att hon kommer anmälas.

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Jag är lika nyfiken som du, jag har ingen aning om vem “Beatrice Make up artist” är.

   Reply
 5. D says:

  Hur känns det att Bloggbevakning har avslöjat att nästan alla dina kommentarer på bloggen kommer från samma konto, det insinueras även att det är du själv som skriver dem alla?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det Bloggbevakning gör är förtal och jag kommer höra av mig till hennes portal och meddela att hon kommer anmälas. Jag har ingen aning om vem “Beatrice makeup artist” är själv så jag är lika nyfiken som du är.

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det är verkligen helt otroligt vackert! Kram!

   Reply
 6. Jennifer says:

  Skickar lite kärlek pga all backlash och trollning som urartat <3

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Jag är lika nyfiken själv att veta vem “Beatrice make up artist” är, har inte den blekaste och tycker det är helt sjukt att Camilla Gervide på Bloggbevakning inte fattar att det hon gör är att sprida lögner, rent ut sagt förtal vilket jag kommer anmäla henne för. Det är inte ok att sitta och ljuga om människor på det sättet som hon gör.

   Reply
   1. Issa says:

    Du var så noga med att berätta för mig att man kan se mitt ip-nummer sist jag skrev kritik. Så väldigt märkligt om du suttit och svarat på kommentarer från en och samma person varenda dag utan att inse att de är skrivna från samma person. Inte speciellt trovärdigt att Beatrice make up är någon annan än du. Dessutom ser man att kommentarerna är skrivna av dig då de alltid överanvänder utropstecken , precis som du göra 🙂 du är avslöjad och det spelar ingen roll hur mycket du hotas och påstår att det inte är sant. Vi är inte dumma ?

    Reply
 7. Usch says:

  Tycker det du gör är hemskt. Alla kommer ifrån samma konto, varenda jäkla kommentar. Så anmäl du Camilla för förtal, det är lätt att bevisa. Enligt socialblade har du ju även köpt följare. 🙂 samtliga kommer ju gå ihop och maila spons du har/får för att förhindra att detta sker, hur kan du lura företagare som jobbar hårt i god tro om att få reklam som når långt.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej “Usch”. Jag tycker det du gör är hemskt, jag har aldrig någonsin köpt följare till instagram! Gick precis in på socialblade och kollade och jag skulle gissa på att jag fick över 1,000 nya följare i söndags beror på 1. Camillas inlägg på Bloggbevakning skrevs i söndags och i samband med det fick jag över 10 000 nya besökare på bloggen eller alternativ 2. Så har någon av hennes läsare köpt spammföljare till mitt konto för att just kunna skriva en kommentar som din.

   Reply
   1. Issa says:

    Går man in och kollar på dina följare på instagram (dom högst upp är nyast) så är det bara massa arabiska män och en massa konstiga konton som följer dig. Uppenbart köpta följare.

    Reply
    1. Ann-Sofie says:

     Hörru Issa. Jag får också förfrågningar av “arabiska” män. Flera gånger om dagen faktiskt. Att jag väljer att tacka nej är en annan sak. Jag tror inte att hon köpt några följare.

     Reply
     1. AFashionistasGuide says:

      Hej Ann Sofie! Tack för din kommentar samt stöd! Jag skulle nog gissa på ett av Camillas Gervides nättroll till läsare har köpt 1 000 spamm följare till mitt konto i söndags för att just kunna skriva en sådan kommentar, så kan nättrollen sitta och konspirera lite över det också tillsammans, det är sånt som dom går igång på. Kram!

    2. AFashionistasGuide says:

     Jag har aldrig köpt följare till instagram. Jag skulle gissa på anledningen till att jag fick över 1,000 nya följare i söndags beror på 1. Camillas inlägg på Bloggbevakning skrevs just i söndags och i samband med det fick jag över 10 000 nya besökare på bloggen eller alternativ 2. Så har någon av hennes läsare köpt spammföljare till mitt konto för att just kunna skriva en kommentar som din.

     Reply
     1. Hannah says:

      Fast Bloggbevakningens inlägg skrevs ju må måndagen – dagen efter alltså. Så den förklaringen håller inte ?

     2. AFashionistasGuide says:

      Hej Hannah. I söndags så hade jag över 7 000 fler besökare än jag vanligtvis har så jag skulle gissa på att Camilla skrivit något på sin blogg då. Jag har även kontaktat instagram och frågat hur man blir av med spammkonton, det är inte okej för fem öre att köpa spammkonton till en bloggare för att sedan försöka sprida lögner om att personen köper följare för att försöka skada personen i fråga. Det är inte ok.

     3. Ann-Sofie says:

      Så trist med folk som hittar på. Jag önskar dig allt gott och dina matbilder är fortfarande helt fantastiska. ♡

 8. Elin says:

  Riktigt pinsamt..på med skämskudden. Vem skulle Beatrice makeupartist vara förutom du? Vem skulle lägga ner den tiden och energin på att skriva såå många kommentarer till samma inlägg utan att tjäna på de utom du? Hade det nu varit en läsare så hade ju personen använt samma konto till sina kommentarer och inte upprepat frågorna/komplimangerna hela tiden. Du är genomskådad och jag tror de få läsare du har har insett de. Man skäms ju för dig alltså, att vara sitt eget största fan??

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Elin. Jag har ingen aning om vem “Beatrice Makeupartist” är så jag är lika undrande som du.

   Reply
 9. C.H says:

  Åker till alperna nu på torsdag och ser så mycket fram emot avfärd, speciellt efter att ha följt din och Johans senaste alpresa, vilka bilder! 🙂

  Reply
 10. Speechless says:

  Men VEM skulle det vara om det inte var du? Förstår du inte hur genomskinligt det är?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej! Jag kontaktade min tekniker som har hand om både bloggens server samt design/kodning och frågade vad detta kan bero på. Han har undersökt ärendet under kvällen och han har inte hittat någon 100% orsak, det enda sambandet han såg var att alla de kommentarer som hade fått en garvatar som “Beatrice make upartist” hade inte angett någon emailadress när de lämnade kommentaren, nu har han gjort en förändring i kodningen så nu ska buggen förhoppningsvis vara löst.

   Reply
   1. Frida says:

    Vad skönt att det löst sig! Då är det mer än dags för Camilla på Bloggbevakning att be om ursäkt för inlägget hon skrev om din blogg, det är helt fruktansvärt vilka nättroll det finns!

    Reply
   2. Olympia says:

    Det där stämmer inte. Jag har ibland glömt fylla i email och då kommer det upp en notis att man måste det.

    Och skulle alla positiva kommentarer glömma email?

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hej Olympia. Jag har kollat upp din IP-adress och du har inte lämnat kommentarer i bloggen tidigare så det du säger stämmer inte. Den första kommentaren du lämnade var igår.

     Reply
     1. Bosse says:

      Olympia kan ju ha kommenterat från en annan enhet tidigare?

     2. AFashionistasGuide says:

      Hej Bosse. “Olympia” är ett sk nättroll som har kommit in från Bloggbevakning.

     3. Olympia says:

      Jo det har jag. Jag är inte hemma just nu därför kommer just denna IP adressen upp. Annars har jag ibland kommenterat från min dator hemma och då glömt att fylla i emailadress och inte kommit vidare. Så nu behöver du inte hänvisa till att jag inte har någon erfarenhet av att kommentera här innan.

     4. Olympia says:

      Nättroll?! Jag har följt din blogg sedan den startade. Jag har läst om alla tunikor, om brännsår på armen, om piketröjornas tid, om ditt ex, din flytt till lilla lägenheten i Paris, när du sålde din väska till Kenza osv. Jag har stått bakom dig i alla blåsväder faktiskt. Så ge fan i att kalla mig nättroll från bloggbevakning!

   3. Sofia says:

    Fast det går ju inte ens lämna kommentar utan att lämna sin e-mail så det håller ju inte…?

    Reply
    1. Sara says:

     Eller hur! Det är ju obligatoriskt att ange email? Det kommer upp ”Fyll i det här fältet” och går inte att hå vidare utan att göra det…Vad säger din tekniker om det? Låter oerhört skumt.

     Reply
    2. AFashionistasGuide says:

     Hej Sofia. Kollade upp din IP-adress och du lämnade din första kommentar igår, samma dag som teknikern jobbade på problemet så absolut, nu är det ändrat så man måste ge en korrekt mejl, annars kommer det ej fungera.

     Reply
    3. AFashionistasGuide says:

     Hej Sofia. Kollade även upp din IP adress och även du lämnade din första kommentar på bloggen idag så du har ingen erfarenhet kring hur det var att kommentera innan dess. Teknikern som jobbade på kodningen igår har nu ändrat kommentarsfältet så man måste lämna en korrekt email adress för att det ska fungera så att det inte kopplas till “Beatrice makeupartist” på Gravatar.

     Reply
     1. Speechless says:

      Men snälla nån. Varför kollar du inte upp Beatrices IP-nummer undrar man ju då… (det går inte att se på IP-nummer hur många gånger de kommenterat)

     2. AFashionistasGuide says:

      Alla har olika IP adresser, det finns ingen person som heter “Beatrice makeup artist” utan dom som lämnat en kommentar på bloggen utan att ange en email har blivit connectade på någon konstig vänster med en gravatar vid namn “Beatrice makeupartist”, inte ens min tekniker kunde riktigt förstå hur denna bugg gått till men nu är det löst och “Beatrice makeupartist” är borta.

 11. Sara says:

  Om det nu mot förmodan inte är du som skrivit alla kommentarer undrar jag vad du har för teori kring att någon skulle lägga så mycket tid och energi på att lämna olika kommentarer med olika namn inne hos dig?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej igen Sara. Jag kontaktade min tekniker som har hand om både bloggens server samt design/kodning och frågade vad detta kan bero på. Han har undersökt ärendet igår och han hittade inte någon 100% orsak, det enda sambandet han såg var att alla de kommentarer som hade fått en garvatar som “Beatrice make upartist” hade inte angett någon emailadress när de lämnade kommentaren, nu har han gjort en förändring i kodningen så nu ska buggen förhoppningsvis vara löst.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.