Celebrating Johan’s birthday in the alps

26 March, 2018

My love’s birthday!

CELEBRATING JOHAN’S BIRTHDAY IN THE ALPS. While we were up in the alps Johan celebrated his birthday and we had such a lovely day, starting it out in the slopes, skiing for a couple of hours, followed by a lunch in the slopes followed by an hour in the jacuzzi, relaxing after an intense day out in the slopes followed by a birthday dinner at the hotel’s restaurant. I must say that I was surprised by the high quality of the food that was served here, as Chandolin is such a tiny village I didn’t have much expectations but the service, menu, wine selection and taste level on the dishes were all on point! The sommelier that works here has worked for Alain Ducasse for over 10 years before coming here and he was such a source of knowledge each evening, introducing us to new and interesting wines from around the world, I love when you meet people with such knowledge!

I can’t believe ithat Johan and I have been together for over 5 years now! Where did the time? It feels like it flies by! I’m so thankful that I get to share this life together with Johan, my soulmate and the love of my life, each day we spend together is an adventure and I love creating new memories together from around the world, he’s my rock!

 

CELEBRATING JOHAN’S BIRTHDAY IN THE ALPS. Medan vi befann oss uppe i alperna så fyllde Johan år och det firade vi med en härlig skiddag ute i backen, lite avslappnande jacuzzi samt en härlig middag på restaurangen på vårt hotell. Jag måste säga att maten på detta hotell i denna lilla lilla by var helt fantastisk, allt från service, menyn, dryck, smakupplevelsen samt presentationen utav rätterna were all on point! De hade även superfina vegetariska samt veganska alternativ på menyn och deras sommelier hade jobbat över 10 år för Alain Ducasse innan han kom till detta hotell, han hade en helt otrolig kunskap som han delade med sig utav varje kväll när det var dags att välja vin. Han introducerade oss för så många olika och nya viner från runt om i världen under vår vistelse på hotellet, viner man aldrig hade kommit i kontakt med annars om man inte pratat med honom.

Det känns helt otroligt att Johan och jag varit tillsammans i över 5 år nu, tiden går så himla snabbt! Jag är så himla lycklig att våra vägar korsades den kvällen vi träffades i december 2012, han är solstrålen i mitt liv, han fyller mitt hjärta med kärlek och skratt varje dag, han är min klippa och jag älskar att dela mitt liv med honom, min själsfrände och absolut bästa vän! Lyckan och kärleken jag känner när jag möter hans blick är total! Kärleken är verkligen starkast!

 

Location: Chandolin Boutique Hotel, Chandolin, Switzerland

 

25 comments

Related posts

25 Comments

 • Reply Ann S 26 March, 2018 at 23:12

  Ahh stort grattis till Johan! Ni är så fina tillsammans! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 01:08

   Tack fina du! Kram!

 • Reply Christine 27 March, 2018 at 00:12

  Älskar dina matbilder, blir alltid lika hungrig av dom. Tack för en härlig blogg!

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 01:08

   Tack så mycket, det glädjer mig att höra! Kram!

 • Reply Frida 27 March, 2018 at 09:01

  Vad härligt att det har löst sig när man lämnar kommentarer, när jag lämnade kommentarer tidigare så dök det också upp “Beatrice makeup artist” som Gravatar och jag fattade aldrig varför men skönt att det är borta nu! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 09:16

   Skönt att höra! Ja, nu ser allt bra ut teknikmässigt bland kommentarerna! Kram!

   • Reply Anna 28 March, 2018 at 14:43

    Skojar du, du fattar väll att vi förstår att det är du som skrivit den kommentaren? Det är ju för fan samma grammatik!

 • Reply Sanne 27 March, 2018 at 09:29

  Vad tycker du om Camilla Gervide som driver skvallerbloggen Bloggbevakning?

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 09:58

   Hej Sanne. Jag tycker det är helt sanslöst oprofessionellt utav Camilla att inte ens höra av sig till mig via email eller en kommentar här på bloggen och fråga mig om denna “Beatrice makeupartist”. Då hade jag kunnat höra av mig till min tekniker och han hade kunnat kolla upp problemet på en gång och så hade det löst sig. Det Camilla gjort tar jag väldigt allvarligt och jag har hört av mig till hennes arbetsgivare och inväntar återkoppling från dom i ärendet.

   Jag har även kollat inläggen hon skriver om Blondinbella och jag tycker dom är absolut smaklösa och elaka och hon gör det med flit då hon vet att inlägg som dom kommer generera mycket hatiska kommentarer och det ger henne mer sidvisningar vilket skapar med pengar på hennes konto i slutet utav månaden. Man märker så tydligt att vissa bloggare går hon på hårdare med flit och det är ingen professionell journalistisk bevakning.

   • Reply Fia 27 March, 2018 at 15:32

    Anmäl C för förtal, för det är solklart förtal oavett om det är sanning eller ej, förtal handlar om att utsätta en person för missaktning. Blondinbella borde också anmäla. Anmäl även till Granskningsnämnden, PO, RO, KO.

    • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 15:42

     Hej Fia! Jag kommer anmäla henne för förtal, Camilla verkar inte förstå att det hon gör inte är ok för fem öre. Hon tar skvallerkommentarer och gör om det till “sanningar”, för att försöka förstöra för människor. Har sett kommentarerna som hon triggar fram under inläggen som hon skriver om Blondinbella och de är helt vidriga. Att hon låter kommentarer som dom ligga kvar är enbart då hon vet att det generar mer sidvisningar vilket ger henne mer intäkter i slutet utav månaden.

     • Ingrid 27 March, 2018 at 21:28

      Samtidigt som det är en ganska sunkig skvallerblogg, så tror jag att om några år när din blogg är rejält etablerad internationellt och fullt möjligt en av de största inom sitt segment så kan du blicka tillbaka och konstatera att det var just genom fult, illvilligt skvaller som dina besökssiffror plötsligt började skjuta i höjden. Det är så jag hittat hit nu, och jag fullständigt älskar din blogg – var så säker på att jag inte är ensam om detta. Kram! 🙂

   • Reply Maria 30 March, 2018 at 13:38

    Kan inte mer än att hålla med dig. Det gör ont ända in i hjärtat när man läser det hon skriver.
    För att vara så pass gammal som hon är så borde hon rimligtvis veta bättre men hon känner väl sig så mycket ballare & coolare när hon skriver. En tvättäkta mobbare är vad hon är. Undrar mest när hon ska fatta det.

 • Reply Lovisa 27 March, 2018 at 10:03

  Grattis i efterskott till Johan! Ni ser hur att ha haft det underbart i alperna 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 10:23

   Chandolin var en ljuvlig liten alport, så himla charmig!

 • Reply Sofia 27 March, 2018 at 11:11

  Men alltså sista desserten, vilket konstverk!

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 11:48

   Eller hur, så himla vacker! 🙂

 • Reply Lena 27 March, 2018 at 12:14

  Den vegetariska (?) rätten ser jättefin och god ut. Minns du vad de vita “bären” på bilden är?

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 14:18

   Det var helt fantastiskt gott! Tyvärr minns jag ej namnet på det vita bären 🙁 Kram!

 • Reply Angelica 27 March, 2018 at 14:56

  Ser så himla gott ut! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 27 March, 2018 at 15:12

   Maten i Chandolin levererade på en helt fantastisk nivå! Kram!

 • Reply Maria 28 March, 2018 at 09:54

  Mog1 magi att du svarar på kommentarer som inte är dina egna hyllningar 😉

 • Reply Linda N 28 March, 2018 at 11:38

  Skall man titta eller äta? Underbart vackert! Tack för att du delar med dig! 🙂 Du har precis inspirerat mig!

  • Reply AFashionistasGuide 28 March, 2018 at 13:23

   Haha det kan man verkligen undra, så himla fina presentationer och fantastiska smaker! Kram!

 • Reply Camilla 28 March, 2018 at 13:48

  “så tror jag att om några år när din blogg är rejält etablerad internationellt och fullt möjligt en av de största inom sitt segment”… Jag begriper inte vem du tror att du lurar överhuvudtaget. Det är för genomskinligt. Alldeles för genomskinligt. Hur dåliga förklaringar du än ger och hur spydiga kaxiga svar du än skriver så är det ingen som blir mer lurad, bara tvärtom. Vi vet precis när det är du själv som skriver. “Inom sitt segment” även.. Tror jag dör ?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.