Headphones from Frends

My new headphones from Frends!


HEADPHONES FROM FRENDS. I love that headphones has gotten such an amazing upswing during the last few years, they are more in line with current trends and the selection is growing each day. My ladymatic watch from Omega is by far my favourite accessory and I wanted my headphones to match, creating an uber chic combination! I had been looking for a while for the right model and finally I came across the brand Frends that design the most sublime headphone pieces, it was love at first sight.


HEADPHONES FROM FRENDS. Jag älskar att hörlurar har fått en sådan otrolig boost de senaste åren, de håller sig i fas med trenderna ute på marknaden och utbudet växer för varje dag. Min ladymatic klocka från Omega är min favorit accessoar och jag ville att mina hörlurar skulle matcha så de tillsammans kommer utgöra en uber chic kombination tillsammans! Jag hade letat ett tag för att hitta märket som har samma vision som mig och äntligen upptäckte jag Frends, de gör helt klart de chicaste hörlurarna på marknaden och jag blev kär på studs!


FRENDS Layla rosegold headphones (New!)

OMEGA Ladymatic watch


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.