A postcard from Rome

Wearing my favourite sweater from FTC Cashmere!


A POSTCARD FROM ROME. There are a few cities in the world that has a truly romantic effect on me and that is Paris, Firenze and Rome. I didn’t think I could possibly be more in love with Johan but as soon as I land my feet in these cities my stomach explodes with butterflies. I almost feel like a leech, hopefully a very chic one otherwise this next won’t be very cute! I just wanted to dedicate these pictures from Rome to Johan who’s the love of my life. I love his sense of playfulness and his positive mind, he is my biggest supporter and there is nothing in this world that I don’t tell him!


A POSTCARD FROM ROME. Det finns några städer i denna värld som jag upptäckt har en otroligt positiv inverkan på mig kärleksmässigt, det är först och främst Paris, Florens och Rom. Jag är redan kär upp över öronen i Johan men det är något i luften i dessa städer som får mig att fullkomligt sprudla, jag känner mig nästan tillslut som en blodigel, förhoppningsvis en chic sådan för annars blir ju detta inte en allt för attraktiv text! Jag ville mest dedikera dessa bilder från Rom samt text till Johan som är den största kärleken i mitt liv. Jag älskar hans otroliga lekfullhet samt positiva anda, vi är båda otroligt lika där! Det finns ingenting som jag inte berättar för honom, han är mitt största bollplank samt stöd!


FTC Cashmere sweater

MOTHER DENIM Jeans

VALENTINO Stud bag


Can’t get enough of this stunning view!

Johan always strikes a silly pose when I take up my camera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.