Emirates to the Maldives



EMIRATES TO THE MALDIVES. If you follow me on my Instagram and Snapchat @afashionistasguide you know by now that Johan and I are currently in the Maldives. I will take a break from all the articles from Geneva that I still have left and we will dive in straight to all the beauty that is currently taking place in the Maldives where we are right now. I have gotten a couple of comments the last months regarding that the articles posted are not always in sync with what I am doing in real life and that you would like that to be the case, the thing is that each post takes approximately 4,5 hours to create so there is a lot of work behind everything you see here. This fact makes it quite hard for me to have the time to produce as many articles I would need to produce each day to be in sync, But I am working on this as I would love it to be more in tune as well! Let’s dive in to what is happening right now!

A couple of days ago Johan and I took the Emirates flight to Male from Stockholm, it felt so good to be back! This is for sure one of the best airlines in the world and their business experience is just perfect every time! The flight to Dubai was so smooth, I was awake pretty much the entire flight as it was a day flight, watch a lot of fun series and ate a lot of delicious food and a little afternoon tea! When we landed in Dubai we went to their lounge to relax for 2 hours before our flight to Male took off! I was so excited to come back to the Maldives, I was here back in 2012 and it was such a breathtaking experience!

EMIRATES TO THE MALDIVES. Om ni följer mig på min Instagram samt Snapchat @afashionistasguide så har ni vetat sedan några dagar tillbaka att jag och Johan befinner oss i Maldiverna. Jag kommer ta en tillfällig pause från allt material från Geneve och så går vi direkt in på Maldiverna där jag befinner mig nu så det är i synk. Har fått kommentarer de senaste månaderna kring att inläggen inte alltid är i synk med de resor jag befinner mig på och det beror på att vi skapar så mycket material när vi är på resande fot så det blir väldigt klurigt att hinna med att ligga i fas även fast jag hade absolut velat det. Ett blogginlägg tar allt som allt ungefär 4,5 tim att göra så det är väldigt mycket arbete bakom varje inlägg som publiceras här på bloggen. Detta är dock något jag också vill ändra så jag får jobba fram en lösning hur det alltid kan vara mer in tune med det jag gör just nu. Men nog om det, låt oss nu gå in på vad som händer this very moment!

För några dagar sedan så tog jag och Johan Emirates flighten från Stockholm till Male och det kändes så roligt att flyga med dom igen! Deras business är helt klart en av de bästa i världen, alltid en sådan förstklassig service i deras business. Flighten till Dubai var otroligt smidig och jag var vaken i princip hela flighten då det var ett dagsflyg, jag kikade på massa roliga serier, åt god mat, lite afternoon tea samt så njöt jag av den vackra utsikten! Det är något jag älskar att göra på flights, spana ut över de vackra vyerna! Det kändes så himla roligt att komma tillbaka till Maldiverna och denna gång uppleva det med Johan, jag var här 2012 senast och det var en så slående vacker upplevelse och har längtat tillbaka sedan dess!







15 thoughts on “Emirates to the Maldives

 1. Malin says:

  Malin, du är så himla härlig! Har följt din blogg nästan sedan starten och den utvecklas dagligen och blir bättre och bättre! Det är även härligt att glimta din relation med Johan – ni verkar perfekta för varandra. Du förtjänar verkligen allt gott som händer dig – det är underbart att följa dig. Stor kram från London!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Malin! Vilket fint namn! 😉 Tack finaste du för din värmande kommentar, det är fina läsare som du som peppar mig till att vilja utveckla bloggen och alltid göra den bättre för er läsare, fylla den med vackra bilder och de bästa tipsen från runt om i världen! Att du har hängt med i nästan 8 år är ju helt otroligt! Lämna en kommentar på instagram så kan jag följa dig där, lojala läsare som du är ju helt fantastiska! Kramar till dig!

   Reply
 2. pilla says:

  Jag var på Maldiverna i början av mars. Gillade det faktiskt inte alls men kul att komma dit. Åkte Austrian C-klass dit och Turkish hem. Turkish var faktiskt riktigt bra så det borde du testa. Fast bäst gillar jag ändå Lufthansa’s på övervåningen på jumbon eller A380.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Pilla! Tack för din kommentar! Intressant att höra! Det är första gången jag hört någon säga att de inte gillade sin upplevelse på Maldiverna, varför gillade du inte din tid på Maldiverna? Vilket resort bodde du på?

   Reply
   1. pilla says:

    Resorten var det inget fel på, mer att det bara fanns något att göra på själva resorten. Vet inte vad jag hade förväntat mig riktigt men jag hade nog tänkt mig att det var smidigare att ta sig mellan öarna och inte vara fast på resortön. Var i Male en eftermiddag och det var inget att rekommendera. Hänger gärna på en resort men mer än en halv dag åt gången är lagom för min del.

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hej Pilla! Attans! Det låter som att du borde ha åkt till Seychellerna, där hade du kunnat upptäcka olika öar på ett mycket smidigt sätt! Maldiverna handlar om total seclusion, att gömma sig från omvärlden, att åka mellan de privata resortsen är inget man gör eller kan göra och som du säger, Male är ingenting att se. Attans att ert resort inte hade mycket aktiviteter, resortet där vi bor, Conrad har fantastiskt utbud, kan verkligen rekommendera det! Resortet är uppdelat på 2 öar med massa olika vackra miljöer, de har 12 slående olika topprestauranger så man behöver aldrig äta på samma, de har hur mycket aktiviteter och utflykter som helst så man kan hålla sig aktiverad precis hela tiden om man så vill det! Det hade varit ett resort för dig! Kram!

     Reply
 3. Majken says:

  Vad är det som tar 4,5 h? Att ta bilder eller bara att skriva text?
  /en nyfiken majken

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Att fotografera bilder till 1 inlägg tar ca 1 tim, att gå igenom och redigera bilderna tar ca 3 timmar och att skriva 1 inlägg tar ca 1 tim så allt som allt 4-5 timmar!

   Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     I don’t have Photoshop, it’s too complicated, but I might take a PS course in the future, it seems to be a great program for editing!

     Reply
  2. pilla says:

   Ska försöka hinna med en resa till Seychellerna iår, som sagt tror det är mer min grej där. Minns dina bilder därifrån och de var verkligen inbjudande.

   Reply
   1. AFashionistasGuide says:

    Seychellerna är heeeelt fantastiskt! Du måste bara åka dit! Kram!

    Reply
 4. Maria H says:

  Hej Malin,
  Härligt att läsa att du är på Maldiverna. Underbart. Måste bara fråga varför Johan reser i slips och blazer på en långflygning? Min man flyger flera ggr i veckan i sitt jobb, affärsklädd. Men att åka en långflygning, om det så är i jobbet eller privat, i Business Class eller First Class, i slips, ser väldigt fånigt ut….
  Ha fina dagar på Makdiverna!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Maria! Johan äääälskar att bära slips, det är hans favoritplagg, han bär det så ofta han bara kan! Men han tar av sig blazern och slipsen när vi lyft, så han åker i skjorta! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.