Day 7 in Alpbach

Can’t get enough of this view.


Tuesday in les alpes and I am enjoying myself more than ever in the slopes. Johan had a day off from work so we were out having fun in the mountains all day long. My arms and legs are so soar and aching right now. Totally worth it though. We ate lunch at Kafner Ast today, I had their delicious apfelstrudel and a hot cocoa. It was beyond delicious. The time is flying by and I can’t believe that I only have two more days here with Johan before I am heading back to Sweden to prepare my move to Paris. It is quite risky to follow Johan in the slopes, he went in to an offpist area and naive as I am I followed. I didn’t see all the bumps ahead of me, got way too much speed and completely flew over the bumps. I managed to stay in a vertical position which I was super proud of as soon as I managed to stop. While standing still, being super happy that I didn’t fall I loose my balance and to a face splat right down in the slope. Johan couldn’t hold himself from laughing. Nor could I. It must have looked quite hillarious. Now it is time for chocolate and movie, classic night in Alpbach.

Tisdag i alperna och jag njuter verkligen av varenda minut som jag får spendera här med Johan. Tiden flyger iväg och det känns lite vemodigt att det bara är två dygn kvar vi har tillsammans. Sedan syns vi inte förens jag flyttat ned till Paris. Idag hade Johan tagit ledigt från jobbet så vi kunde ha en heldag i backen. Jag störtade ned för en svart pist i sådan fart så min mössa flög av. Haha. Som tur är så fiskade Johan upp den i förbifarten. Han fick även in mig i ett offpist område. Jag var inte beredd på alla gupp som vi hade framför oss så jag fullkomligt studsade fram. Lyckades hålla mig i vertikalt tillstånd vilket jag var otroligt nöjd över när jag tillslut fått stop på skidorna. Först då känner jag hur jag tappar balsansen och kör en face splat rakt fram ner i backen från stillastående position. Haha. Johan höll på att vika sig utav skratt, såg ju inte bara lite tarvligt ut. Kunde inte direkt hålla mig för att skratta åt det själv. Vi avslutade med en apfelstrudel och hot cocoa på Kafner Ast i backen, fantastiskt gott! Nu blir det alpchoklad och film i sedvanlig ordning, classic. evening in Alpbach.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.