Romantic lunch at Clos Maggiore

My very tasty yellowfin tuna!

ROMANTIC LUNCH AT CLOS MAGGIORE. A month before we arrived in London I booked a table for lunch for me and Johan at Clos Maggiore in Covent Garden, it has been awarded as one of the most romantic restaurants in the world several years in a row so it s quite hard to get a table here, you really need to book well in advance, especially if you want a table for dinner but for lunch it’s a bit easier and you only need to book a couple of weeks in advance. When a restaurant has been internationally famous like Clos Maggiore has you truly have really high expectations before coming here. You have a lot to live up to which can be a challenge, every single service needs to be perfect. I ordered their yellowfin tuna for starter which was absolutely divine, I loved it, perfectly executed and the presentation was lovely. As for main course I had their vegetarian dish which was delicious, a wonderful and tasty vegetarian experience and for dessert Johan and I shared a wonderful mango dessert which absolutely melted in our mouths.

All in all the food experience was on point from beginning to end, the only remark I have was that I didn’t think the service was on the level that it needs to be at a place like this. I would have liked a bit more warmth in the service. But I can highly recommend you to go here if you want to experience a romantic lunch or evening together with your partner.

 

ROMANTIC LUNCH AT CLOS MAGGIORE. En månad innan vi åkte till London så bokade jag ett bord till mig och Johan på Clos Maggiore i Covent Garden, framröstad till en av världens mest romantiska restauranger så att få bord här är inte det lättaste utan man måste vara ute i otroligt god tid, speciellt om man vill äta middag. Men vi bokade in oss för en lunch så då räckte det med att boka några veckor innan ankomst. När en restaurang har blivit så känd som Clos Maggiore så blir det lätt att man får extremt höga förväntningar och det kan jag mycket väl säga att jag hade. Maten var fantastiskt god, den levde verkligen upp till de förväntningar jag hade, jag åt en otroligt god yellowfin tuna till förrätt och en sanslöst god vegetarisk huvudrätt. Till efterrätt så delade jag och Johan på en mango dessert som även den slank ned snabbare än kvickt.

Helhetsupplevelsen var mycket trevlig och maten var verkligen ljuvlig från början till slut. Det enda som jag kan anmärka på var att jag inte tyckte att servicen var på den nivå som den ska vara på en restaurang som denna. Personalen hade behövt lite med värme i sin service, då hade det blivit en 10/10 experience. Men jag kan varmt rekommendera er att boka in ett bord på denna restaurang med er partner om ni vill njuta av en romantisk lunch eller middag ihop!

 

Location: 33 King Street, London

 





11 thoughts on “Romantic lunch at Clos Maggiore

 1. Ingrid says:

  Vilken härlig dessert. Orkar man inte gå ut eller göra själv kan jag tipsa om en väldigt god mango/passionsfrukt-sorbet hos Picard (från deras Pure-selection). Glad påsk! 🙂

  Reply
 2. Mos says:

  Camillas blogg kan varit det bästa som hänt dig 🙂 massa nya sidvisningar och följare. Fortsätt som du gör, det kommer alltid finnas folk som hatar.. du gör bra content och skriver tydliga inlägg, det är inte folks ensak hur du sköter din business.

  Reply
 3. Beatrice makeup artist says:

  Haha det är så pinsamt hur du fortsätter skriva kommentarer till dig själv. Vem är det du försöker lura – oss eller dig själv?

  Reply
  1. Ingrid says:

   Vilken onödig kommentar till denna härliga, inspirerande blogg. Hur är du egentligen uppfostrad? Du kan väl starta en egen blogg och berätta om dina egna trevliga restaurangbesök. Eller är det kanske där skon klämmer? 😉 I vilket fall som helst önskar jag även dig en glad påsk. Var generös och trevlig mot din omgivning och i sociala medier, så kommer du må mycket bättre.

   Reply
 4. Heloena says:

  Det spelar ingen roll med kommentarer egentligen. Så länge det får dig att må bra. Men kom ihåg att yta inte är allt. Det är viktigare hur man är som person. Sådant vinner i längden 🙂 bilder som är perfekta blir tråkigt i längden. Våga vara mer mänsklig. Kram

  Reply
 5. Maria says:

  En vegetarisk huvudrätt? Hade förväntat mig en mer utförlig beskrivning av maten från en bloggare som enligt ryktet ska ha så välskrivna texter.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Maria! Jag kan absolut börja skriva ut exakta beskrivningar utav maten jag äter på de olika restaurangerna jag går till. 🙂

   Reply
 6. Gunvor says:

  Du reser mycket och bidrar därmed med stora mängder koldioxidutsläpp till klimatförändringen. För att ta ett exempel så motsvarar en flygresa (enkel) till Thailand för en person det utsläpp som produktion av 130 kg nötkött (lite mer om man flyger business class) medför. Det skulle vara intressant att få veta om du klimatkompenserar för detta och i så fall hur (att kryssa i rutan för klimatkompensation som vissa flygbolag har räknas inte, eftersom vi har noll koll på hur de använder de pengarna).
  Jag är också intresserad av att få veta om du t ex tog reda på hur den gulfenade tonfisken var fångad och var eftersom tonfisk riskerar att bli utfiskad på vissa håll och dessutom bidrar till utrotning av vissa delfinarter om den inte spöfångas.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.