Back in London at The Henrietta Hotel

Photographer: Mon amour

BACK IN LONDON AT THE HENRIETTA HOTEL. After a smooth flight from Geneva we landed in London and checked in to a recently opened boutique hotel in Covent Garden called Henrietta Hotel. I absolutely fell in love with this little charming boutique hotel, they have put a lot of focus on interior design and food so it truly feels like a little mini luxury hotel. I love hotels that put a lot of focus on the details, just a small thing that they served perfectly made matcha lattes, they keep up with food trends and I really appreciate it, they also offered healthy breakfast options such as a delicious coconut porridge that I fell in love with and I ate it every morning for breakfast, I become hungry just by thinking about it!

I can truly recommend you to book this hotel if you have a up coming trip planned to London, everything from the location, the interior design, the food experience, the service was all on point! I will be back for sure and even if you don’t stay here, pop by for lunch or try their delicious matcha latte, one of the best I have had in London!

 

BACK IN LONDON AT THE HENRIETTA HOTEL. Efter en smooth flight från Geneve så landade vi på Heathrow och hoppade på Heathrow express in till London, älskar att åka expressfart! Tar man en taxi så brukar det ta ca 45 min beroende på trafik och där är ju Heathrow fantastisk med sina 15 min! Väl framme så checkade vi in på det nyligen öppnade boutique hotellet Henrietta Hotel i Covent Garden, en absolut liten pärla som jag varmt kan rekommendera er att boka in er på om ni har en kommande resa till London inplanerad. Allt från inredningen, till rummen, till läget utav hotellet, till servicen och maten var on point! Älskar att de serverade en helt divine matcha latte till frukost i deras restaurang, en av de bättre jag druckit i London, de erbjöd även healthy breakfast options vilket jag uppskattar, de hade en helt magisk coconut porridge med dadlar som jag åt varje morgon, blir lite hungrig bara av att tänka på den!

Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på Henrietta Hotel, jag blir så lycklig när jag hittar ett nytt favorithotell, hotellnörd som jag är, det är även väldigt prisvärt, rummen är inte superstora men de har blivit inredda med en sådan värme och detalj så det spelar ingen roll.

 

Location: 14-15 Henrietta Street, London

 

17 thoughts on “Back in London at The Henrietta Hotel

 1. Lovisa says:

  Tack för tipset, åker till London med min pojkvän i maj och letar efter ett mysigt hotell att boka. Kollade precis upp hotellet på instagram och det ser ju helt sjukt fint ut!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vad roligt med London! Jag kan varmt rekommendera er att boka in er på Henrietta Hotel, himla mysigt och kvalitativt hotell! Kram!

   Reply
 2. Emma says:

  Scrollade precis igenom hennes följare på Instagram. Bara fejkkonton!! Varför skulle ca 2000 män från Turkiet följa Mogi?
  Årets skämt…

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Emma! (Eller ska man kalla dig Anna eller Nelly då du även kallar dig det bland kommentarerna). I samband med att Camilla på Bloggbevakning skrev inlägget om min blogg i söndags så fick jag av en “slump” 1 000 nya följare på instagram vilket jag skulle säga är en väldigt smidig “slump” att en utav hennes nättroll till läsare köpt 1 000 spammföljare till mitt konto för att just kunna skriva en kommentar på Bloggbevakning att jag “köper” följare så de även kan sitta och ljuga lite om det också. Jag tar väldigt allvarligt på detta och har hört av mig till Instagram i Sverige för att se om de kan hjälpa mig att ta bort dom från mitt konto. Jag har hittills hunnit blockera över 300 konton men skulle behöva hjälp från instagram att ta bort dom snabbare.

   Reply
   1. Johanna says:

    Och hur förklarar du siffrorna som tydligt indikerar köpta spökföljare från den 25/2 och 2/3? Då hade Cam inte skrivit om dig så vem ska du skylla det på?

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hej Johanna. Jag har aldrig köpt spammföljare, när man får peaks i följare så har man blivit inlänkad av ett större konto vilket skapar en ökning den dagen.

     Reply
     1. Johanna says:

      Ja, jo det fattar jag också men med tanke på att du konstant tappar följare förutom just dessa dagar då du går hundratals följare plus så tror jag inte för en sekund att ditt konto ökat pga att du blivit länkad till. En sådan effekt skulle ha hållit i sig i iallafall en dag till men dina siffror blir röda på en gång.
      Gud, det här är SÅ pinsamt för dig.

     2. AFashionistasGuide says:

      Hej Johanna. Efter instagrams nya algoritm så tappar de flesta konton tyvärr mycket följare, så nej, det är inte så märkligt.

     3. Camilla says:

      Jag har suttit och läst och läst om Instagrams nya algoritm, artikel efter artikel. Jag tror jag måste be dig förklara hur den här algoritmen som funnits en bra stund nu kan förklara att du skulle ha haft en så pass avvikande situation. Att förklara att alla konton tappar mycket följare sen den nya algoritmen är ju ingen förklaring för det Johannas kommentar gäller. Det förklarar inte mönstret står ut så mycket att det ser ut som att du köpt spökföljare, ingen som helst förklaring till Johannas kommentarer i all text jag bökat mig igenom, så jag är nyfiken på din motivering, to say the least. Jag tycker även att det är lika intressant hur du i din första kommentar skyller allting på Bloggbevaknings nättroll och i sista så är det bara något helt normalt förekommande och “inget märkligt” . Först var det alltså så pass uppenbart för dig att de var köpta att du till och med kostade på dig att presentera nättroll-förklaringen som ren fakta, men sen blev exakt samma statisk helt plötsligt “inget märkligt” – enkom för pga en datumdetalj? Det handlar om exakt samma, och – låt mig också poängtera för tredje gången här – kraftigt avvikande statistik.

      Att “alla konton tappar mycket följare” är för den delen ett svar på en helt annan fråga än den kritik Johanna levererat. Jag är inte säker på att du faktiskt har förstått vad hon skriver om jag ska vara ärlig, som gör att du på allvar känner att dina förklaringar är svar på det. Att alla konton tappar mycket följare sen i vadå, januari? Början av feb, som senast? Det är inget som skulle få nån att tro att ett specifikt konto köpt spökföljare ett specifikt tillfälle. Det är något som kan förklara att man kontinuerligt och generellt tappar fler följare än innan algoritmen med, och som syns för de alla konton. Det vore en helt annan statistik som ser fullständigt annorlunda ut än den du ifrågasätta för. Den statistik du ifrågasätts för finns det ingen av dina förklaringar som överhuvudtaget besvarar. Du ger bara allmän information som inte skulle förklara något annat kontos likadana statistik, så den förklarar inte din heller.

  2. sara says:

   Svar eller egentligen fråga till Camilla. Frågar eftersom du verkar påläsat och allmänt skarp. Borde inte rimligtvis de nya algoritmerna (där man inte ser konton man inte interagerar med lika mycket) betyda att man “glömmer bort dem” på sin höjd snarare än att man avföljer.Tänker alltså att det snarere gör att man har kvar följare eftersom de inte ser ens inlägg. Bara en allmän kommentar där jag är nyfiken vad du tänker.

   Reply
   1. Camilla says:

    Lämnade en kommentar men den är borttagen. Den här blir väl också det. Jo, det innebär absolut motsatsen. Ren logik. 🙂

    Reply
   2. AFashionistasGuide says:

    Hej Sara!

    Det som algoritmen gör är att stora konton får en stor uppsving på instagram (100k+) pushar för dessa konton så deras content ligger högst upp oavsett när de publicerade deras bild. Medan mindre konton drabbas då de inte når ut till samma exponering längre. Ett konto växer som mest när man når ut till mycket exponering, genom att många av följarna ser bilderna samt likear, då ser andra konton att dessa konton likear och då blir reachen bredare och nya följare hittar in och det är detta som inte sker i samma utsträckning längre.

    Det handlar mer om att algoritmen gör att nya följare inte hittar in och därav är det mer minustecken för de flesta mindre konton. Algoritmen började kicka in på mitt konto för runt 5-7 veckor sedan, då märkte jag en markant förändring som bara kom över en natt.

    Reply
 3. Ingrid says:

  Jag brukar bo på Radisson Blu Portman, men skall verkligen titta närmare på detta hotell nästa gång. Det ser väldigt trevligt ut. Tyvärr är min man väldigt besatt av att bo på just Radisson Blu (eller Hilton) eftersom han då genom olika medlemskap med får fri uppgradering, lounge access, etc. 🙁

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Ingrid! Henrietta Hotel är så otroligt mysigt, kan varmt rekommendera det! Jag förstår att det kan locka med points och upgrades men mindre hotell har även börjat med olika rewards så man ska inte vara rädd att börja testa nya hotell på ens resor runt om i världen. Det har verkligen utvecklats om man jämför med för hur det var för över 10 år sedan! Kram!

   Reply
 4. Amanda says:

  Är imponerad utav dina bilder i varje inlägg, tycker de ser så mysiga ut! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Det värmer att höra! Kram!

   Reply
 5. Camilla says:

  En 12-åring kan se hur mycket fejkkonton du har som “följare” på Instagram bara genom att kolla igenom följare utan att ens kolla din statistik. Men oroa dig inte. Vi har tråkigt, vi har tid, vi har intresse. Vi håller på hjälper dig att rensa undan. Ge oss bara lite tid så ska vi åstadkomma att Instagram bara har dina riktiga följare kvar (det är verkligen många så det TAR tid) och stänger av resten. Jag vet ju att du ser “mycket allvarligt” på det här med köpta följare och det finns såklart ingen tid för en enskild människa (inte ens en sjukskriven!) att lösa det här själv. Att du skriver dina egna kommentarer, som ingen normalt funtad tror på bara genom skvaller utan går in här och kollar själva och begriper inom loppet av 5 minuter, kan ju inte vi rensa bort tyvärr.) Men vi nättroll gör vad vi kan för att ställa saker i sin äkta dager.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.