Claire Aristides fine jewelsCLAIRE ARISTIDES FINE JEWELS. I am in love with my new pieces that I received from Claire Aristides  in Sydney. She makes the most stunning fine jewellery and I got to pick some of my favourites. I love to stack bracelets next to my watch so I chose this fine heart bracelet and a lucky horse shoe bracelet that I can wear together.

CLAIRE ARISTIDES FINE JEWELS. Jag stylar nästan alltid mina looks med vackra smycken. Smycken är så enormt viktigt för mig i mitt motto om “Everyday chicness”. Jag är fullkomligt kär i mina smycken som jag fick välja ut från Claire Aristides i Sydney. Hon gör otroligt nätta och vackra smycken, en juvelerare i min smak. Dessa är smyckena jag valde ut, två nätta guldarmband, ett med ett hjärta och en med en hästsko som jag kan bära i kombination till min klocka. Ringen jag valde är strålande vacker i guld och med en grön amethyst.

CLAIRE ARISTIDES Green amethyst & yellow gold ring (New!)

CLAIRE ARISTIDES Yellow gold heart bracelet (New!)

CLAIRE ARISTIDES Yellow gold horseshoe bracelet (New!)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.