Sunnies from Thierry Lasry

19 November, 2013

The most stylish sunnies in my collection!


SUNNIES FROM THIERRY LASRY. These new sunnies from Thierry Lasry are the most refined and cool sunnies I have in my collection. I have had my eyes on these sunnies for quite some time now and decided that I should order a pair last week. Sunglasses truly make or break a look in my opinion and these will make every outfit look super chic no matter what. They retail for 450 dollar and there is a great selection of different models, my model is called Magnety and is a real classic.

SUNNIES FROM THIERRY LASRY. Här är mina nya solisar från Thierry Lasry som helt klart är de tuffaste i min kollektion av solglasögon. Detta är en designer jag har haft mina ögon på under en längre tid och bestämde mig i förra veckan att det var dags att beställa hem ett par. De ligger på 3 000 kr i butik och finns i en rad fantastiska modeller, min modell heter Magnety och är en riktig klassiker.


Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.