Autumn lunch at The Goring in London

Photographer: Mon amour

AUTUMN LUNCH AT THE GORING IN LONDON. Det är helt otroligt vad tiden flyger förbi, det har redan gått över 4 månader sedan jag publicerade mitt senaste inlägg och det har känts otroligt skönt att ha tagit denna paus från bloggen för första gången på över 13 år. Jag vet inte hur ofta jag kommer att uppdatera framöver utan jag kommer att publicera om jag får feeling och tycker att det känns glädjefyllt och det kändes det idag so here we go!

Jag gick igenom mina bilder här om dagen och hittade dessa bilder från förra hösten i London. Drömde mig tillbaka och kände att jag ville publicera dessa bilder här på bloggen. Det är något jag verkligen uppskattar på en helt ny nivå nu när jag tagit ett steg tillbaka från bloggen nu under 2020, jag är så otroligt tacksam att jag dokumenterat de sista 10 åren så väl, alla våra resor, olika restaurangbesök, outfits, en härlig mix av allt som jag verkligen har njutit av att kolla tillbaka på det senaste året. Håller just nu på att jobba på att skapa albums för varje år och är klar med hela albumet för 2013 nu så har 7 more years to go innan jag är ikapp. Älskar känslan av att bläddra i ett fotoalbum, tycker det är rofyllt samt att jag färdas tillbaka till minnena på studs.

Det är lite den känslan jag fick när jag såg dessa bilder, jag fylldes med så mycket härliga minnen. Vi bodde på vårat absoluta favorithotell i London, The Goring som ligger i Belgravia. Det finns inget hotell som jag älskar lika mycket som The Goring i London, dom är i en helt egen kaliber som är svår att uppnå. När dessa bilder togs så hade vi precis varit inne och införskaffat lite vackra nya tweeds på James Purdey & Sons på 58 South Audley Street. Deras tweeds är helt otroliga och jag älska att bära tweeds på hösten, känner mig alltid lika Brittisk när en tweed åker på. Efter att vi varit på Purdey så promenerade vi tillbaka till hotellet där vi åt en lunch i deras nya orangerie som de byggt ut och renoverat till perfektion, the perfect spot att ta en lunch al fresco i London.

TODS Sunglasses

PURDEY Tweed jacket

PURDEY Silk blouse

PURDEY Scarf

RODEBJER Skirt

PURDEY Gloves

WOLFORD Stockings

CHANEL Ballerina

11 thoughts on “Autumn lunch at The Goring in London

 1. Anonym says:

  Gick in av en slump på din blogg idag och blev så glad av att se att du uppdaterat, har följt din blogg till och från sen 2007 och föll för just din klädstil, du är alltid lika stilsäker i dina looks!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vad roligt att du hängt med här på bloggen sedan start! Helt galet att jag bloggat i över 13 års tid nu, time truly flies! Har fått tillbaka mer inspiration nu de senaste månaderna medan jag haft en paus från bloggen så jag hoppas jag hittar tillbaka till glädjen att ta upp kameran och böja fota content till bloggen snart igen, saknar att fotografera med systemkameran men det har känts som en blockering de senaste 1-2 åren, det har blivit förknippat mer med press på jobb än den ursprungliga glädjen som fanns där när jag började. Men förhoppningsvis kommer den glädjen snart tillbaka, får ta ett steg i sänder och tyckte det var roligt att jag kände lusten till att publicera dessa bilder. Kram!

   Reply
 2. Linn says:

  Åh vad glad jag blir av att se ett nytt inlägg, har alltid älskat din stil samt dina bilder, alltid kvalitet på allt du gör 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack för din fina kommentar, det värmer att höra! Kram!

   Reply
 3. Anonym says:

  Du ser verkligen Brittisk ut, du passar riktigt bra i tweed, det klär dig 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du, det värmer att höra! Kram!

   Reply
 4. emma says:

  Riktigt snygg outfit, älskar också att bära tweeds på hösten!

  Reply
 5. Madeleine P says:

  Så fina ni är!! Så härliga bilder, kul med inlägg igen ❤️

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.