Autumn in Humlegården

Photographer: Mon amour

 

AUTUMN IN HUMLEGÅRDEN. Stockholm is so incredibly gorgeous right now, one of my favourite parts of Stockholm, Djurgården, is looking as beautiful as ever, I will go for countless of long walks on Djurgården this autumn to truly soak in all its beauty before all the leafs have fallen off. Another very exciting part of this autumn is that Johan and I are currently in the process of buying a puppy, at first we wanted to buy a puppy in the beginning of fall but we had a look in both our calendars and we have a few trips planned and we don’t want to buy a puppy having several trips already planned. So as for now we will do all the trips and then resume the conversation with the different kennels as we get back home from the last trip that has already been booked since a couple of weeks back. But my oh my, I’m so excited to get a puppy, something I have been dreaming of my entire adult life, my dad was allergic to animals growing up so we were never able to have a pet, something I always longed for.

 

AUTUMN IN HUMLEGÅRDEN. Stockholm är så otroligt vackert just nu så det är helt överväldigande! Jag blir så glad av att se alla vackra färger som klär stadens alla träd och buskar. Kommer avnjuta många långa promenader runt Djurgården denna höst och insupa allt det vackra, Djurgården är verkligen en helt magiskt vacker plats. Johan och jag befinner oss just nu i processen att köpa hund, vi funderade på att köpa hund nu till hösten men vi har en del resor inbokade så det kändes inte rätt att köpa en liten valp när man har resor inplanerade så vi avvaktar med att köpa en liten valp tills vi kommit tillbaka från vår långresa i November så får vi ta det där ifrån och se hur allt synkar med kullarna som de kennlar vi pratat med planerar. Men jag ser så mycket fram emot att skaffa hund, något jag drömt och längtat efter hela mitt vuxna liv, min pappa var allergisk mot pälsdjur när vi växte upp, så vi kunde aldrig ha husdjur hemma.

 

CÉLINE Sunglasses

IDA SJÖSTEDT Sweater (New!)

POLO RALPH LAUREN Jacket

CARTIER Watch

MIH Jeans

PAULE KA Bag

BILLI BI Sneakers

7 thoughts on “Autumn in Humlegården

 1. Nilla says:

  Wow, dom där jeansen sitter som en smäck på dig! Sjukt snygga!

  Reply
 2. Sofia says:

  Åh så roligt att ni planerar att köpa hund!! 🙂 Vad är det för ras ni bestämt er för? Jobbar också på att övertala min man om att köpa hund men det är som du skriver svårt när man också vill resa mycket!

  Önskar dig en fortsatt fin fredag!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det ska bli så så kul att köpa hund, längtar SÅ! Vi ska köpa en papillion eller en blandis med papillon i sig, exempelvis pomme/papillion mix hade varit mysig! Kommer ta med henne på en hel del resor inom Europa, men reser vi utanför Europa så kommer jag nog inte ta med henne lika ofta, då får hon vara hos en vän eller checka in på ett hundhotell! 🙂 Mitt bästa tips för att övertala din man är att du börjar skicka över olika annonser på söta puppies, då kommer det inte ta lång tid innan han smälter, det gjorde jag med Johan och det fungerade effektivt! Kram!

   Reply
 3. Sandra Larsson says:

  Ah vad roligt med vovve! Min man och jag adopterade vara tva alskade hundar fran ett hudhem i Rumanien i Januari och det ar det basta vi gjort. Dom ar sa fantastiska, roliga, mysiga och vi har helt plotsligt mer kvalitetstid ihop eftersom vi ar ute och gar mycket istallet for att sitta hemma framfor tvn! 🙂 Do har inte funderat pa att adoptera istallet for att kopa?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Åhh vad mysigt! Det har jag tänkt på, hur går man tillväga för att adoptera? Har du några tips gällande hundadoption så är jag idel öra! 🙂 Kram!

   Reply
   1. Sandra Larsson says:

    Det ar lite olika, vi bor i England och adopterade via http://www.abldr.org.uk/, en helt fantastisk organisation men man kan bara adoptera fran UK. Men jag vet att i Stockholm finns det https://hundstallet.se/hundarna/hundar-for-omplacering-stockholm/ och aven http://www.hundrondellen.se/. Bara forslag, det var absolut inte en kritik mot att kopa hund! 🙂 Men vi har haft en sa fin erfarenhet av att adoptera och det kanns sa bra att kunna ge ett hem till nagon som inte haft det sa latt i livet hitills! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.